OPI Metamorphosis – noul trend pentru o manichiură la modă

manichiură cu ojă OPI Metamorphosis

Sezonul rece nu trebuie să-și spună cuvântul în ceea ce privește manichiura noastră. Pentru că nu ne place monotonia, vă prezentăm noile nuanțe OPI Metamorphosis. Acestea sunt disponibile în saloanele El Studio atât pentru serviciul de manichiură, la un cost de 9 lei, cât și la vânzare, la promoție, cu 35 lei în loc de 44 lei. Pentru o manichiură perfectă, vino la salonul de frumusețe El Studio din București, în oricare dintre cele 9 locații ultracentrale!

Manichiură unică la salonul de înfrumusețare El Studio cu OPI Metamporphosis

Disponibile în 6 nuanțe diferite, aceste noi oje oferă o transformare unică a manichiurii tale pentru că tu să ai parte de tranziția ideală dintre toamnă și perioadă sărbătorilor. Cu acest nou trend, vei reuși să-ți transformi manichiura dintr-una simplă sau poate chair banală, într-una captivantă. Un nou look se poate obține ușor și rapid cu noile variante de lac de unghii în ediție limitată.

Sclipiciul este la modă și sezonul acesta

Deoarece trendul unghiilor cu glitter a fost într-o continuă creștere în ultimii ani, acesta a devenit un aspect de interes pentru tendițele acestei toamne. De asemenea, luna octombrie a devenit o lună importantă în domeniul styling-ului, datorită halloween-ului, eveniment ce promovează efectele speciale, machiajele îndrăznețe și toate accesoriile necesare unui look înfricoșător. De ce să nu adăugi și o manichiură specială care să-ți completeze look-ul.

Tendințe cu sclipici

Nail Art-ul și sclipiciul sunt tot mai la modă cu fiecare sezon ce trece. De ce să alegem o manichiură mai îndrăzneață? Statisticile arată că 2-9 cliente aleg nail art pentru manichiura lor, iar 95% dintre aceștia aleg decorațiuni precum sclipiciul. Dar de ce să alegem noile nuanțe OPI Metamorphosis? Acestea conțin particule policromatice strălucitoare iridescente și astfel, culorile se schimbă precum un curcubeu. Nuanțele se pot aplica atât pe unghia naturală, cât și peste orice altă nuanță de ojă, în funcție de preferințele fiecărei cliente. Optează pentru un aspect strălucitor și finisează manichiura cu un top coat. Alege un aspect irizant mat și nu utiliza acel strat de finish. O singură ojă asigură o mulțime de variante!

Alege una dintre cele 6 nuanțe OPI Metamorphosis disponibile în oricare dintre saloanle El Studio și obține o manichiură la modă în cel mai bun salon de înfrumusețare din București!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *