Ce modele de unghii se poartă in 2019?

modele de unghii in 2019

La fiecare sfarsit de an se fac trendurile pentru anul ce vine. Atunci cand vorbim despre manichiura si pedichiura, exista o varietate de tipuri, modele, care mai de care mai deosebite. Manichiura, in mod special, trebuie sa faca parte din prioritatile noastre in ceea ce priveste look-ul nostru. Află cum se stabilesc aceste trenduri și modelele de manichiură ce se vor purta și cum să alegi salonul de manichiură potrivit?

Culoarea anului

Finalul Anului nu inseamna doar sarbatori petrecute in familie, alaturi de cei dragi. Finalul anului inseamna si stabilirea noilor tendinte pentru anul ce vine. Culoarea anului este asteptata de toata domeniile de frumusete, incepand cu industria modei si pana la saloanele de infrumusetare. Alege sa ti faci o cofura indrazneata in tonurile culorii anului sau o manichiura deosebita. Suvițe, balayage sau chiar un vopsit clasic unifor, anul 2019 ne promite frumusețe și stil.

Modele de manichiură în 2019

Odată cu trecerea anilor, modelele alese pentru unghii au evoluat si ele. Clasica manichiura consta in aplicarea aceleiasi nuante de oja pe toate unghiile. Astazi, pe langa oja aplicata, formata din mai multe culori imbinate armonic, se mai adauga accesorii suplimentare precum pierce-uri, pigmenti sau altele. Reintra in trend oja mata si cea sidefata, modele de unghii 3D, glitter și multe altele.

Tipuri de manichiură in 2019

Cele mai practice inventii pentru femeile de pretutindeni sunt manichiura semipermanenta si unghiile tehnice sau manichiura cu gel. Datorita acestora, femeile isi pun la punct atat manichiura, cat si pedichiura, oferind un aspect ingrijit si la moda pe o durata mai mare de timp, fara sa stea cu grija ca look-ul lor nu este pus la punct. Si in anul ce vine ramanem la 3 optiuni din care sa alegem: clasica aplicare a manichiurii, o manichiura rezistenta semipermanenta sau unghii false in diferite forme, culori si modele.

Indiferent daca ai nevoie de un salon de pedichiura, un salon de semipermanenta sau un salon complet pentru un look pe masura, Bella Chic este solutia pe care o cauti. Nu mai sta pe ganduri si fa-ti o programare acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *