Ce ne oferă un salon de frumusețe complet?

salon-infrumusetare

Dacă ești în căutarea unui salon de frumusețe în București, asigură-te că-ți cunoști toate opțiunile. Acestea sunt remediul perfect pentru a încheia o săptămână solicitantă și a începe una cu forțe proaspete. Sunt ideale pentru a înlătura supărările acumulate pe o anumită perioadă de timp și pentru a vă reda strălucirea de zi cu zi! Fie că ai un eveniment important la care participi sau pur și simplu îți dorești un look fresh la orice oră din zi, apelează la un salon de înfrumusețare complet. Ce ne oferă un astfel de salon?

Obține un look de invidiat în secțiunea de coafor

Probabil cea mai importantă secțiune din cadrul unui salon de înfrumusețare este aceea de coafor. Fie că alegi o schimbare de look prin abordarea unei tunosri noi sau pur și simplu vrei să treci de la o culoare la alta, trebuie să te lași pe mână unei echipe de profesinisti! O echipă de experți trebuie să îți ofere acel look pe care ți-l dorești, dar și sfaturi în vederea menținerii acestuia.

O manichiură de vis în salonul tău preferat

Mâinile reprezintă cartea noastră de vizită, deoarece, atunci când facem cunoștință cu o nouă persoană, una dintre primele acțiuni pe care le facem este de a da mâna cu acea persoană. Astfel, manichiura ta trebuie să fie îngrijită indiferent de momentul zilei. În această secțiune poți opta pentru o manichiură clasică, o manichiură semipermanenta ce rezistă până la 3-4 săptămâni sau, cea mai bună variantă pentru doamnele ce vor să aibă manichiura perfectă chiar și după o lună, gelul sau unghiile tehnice.

Cosmetică pentru o piele perfectă

Toate femeile își doresc o piele strălucitoare și fermă. O vizită lunară la un salon de cosmetică vă oferă exact ceea ce vă doriți. Chiar și în această secțiune puteți alege dintre două servicii. Epilarea clasică cu ceară normală sau de unică folosință este variantă dureroasă ce ne oferă o piele fină pe o durată limitată. Alternativa sa este epilarea definitivă. Acest procedeu implică ședințe periodice pentru o anumită perioadă de timp, iar apoi doar vizite de întreținere.

El Studio este un întreg concept de înfrumusețare ce-și desfășoară activitatea în 9 puncte centrale din capitală. Acesta oferă servicii complete de înfrumusețare pentru acel look pe care ți-l dorești. Alege un salon de frumusețe complet și bucură-te de momentele de relaxare pe care le meriți din plin. Alege El Studio!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *