4 idei de cadouri corporate

Conduci o firma si vrei ca toti cei care lucreaza pentru tine sa se simta apreciati, pentru faptul ca fac parte din echipa ta? Atunci incearca sa iei in considerare cateva modalitati prin care sa sporesti nivelul de satisfactie al subalternilor. 

De exemplu, poti sa oferi cateva beneficii, precum: zile libere in plus, bonusuri trimestriale, bonuri de masa, cursuri gratuite si teambuilding-uri regulate. De asemenea, poti sa cauti si cateva cadouri corporate, cu care sa-ti surprinzi angajatii din cand in cand. In felul acesta, ei se pot simti motivati la locul de munca si pot lucra cu placere in fiecare zi! 

Iata cateva idei de cadouri corporate, pe care le poti lua in considerare oricand:

1.O schimbare de look

Atat barbatii, cat si femeile isi doresc sa arate bine atat in momentele in care merg la birou, cat si in timpul liber, cand ies in oras alaturi de prieteni sau familie. De aceea, fiecare persoana  poate avea nevoie de o oferta prin care sa beneficieze de servicii premium la un salon de infrumusetare

Poti lua legatura cu El Studio, astfel incat sa stabilesti si achizitionezi promotii la diferite servicii de beauty pentru toti angajatii firmei, indiferent de sex. De exemplu, poti sa cumperi astfel de cadouri corporate care sa includa un coafat lunar gratuit. 

Un astfel de cadou corporate il poti oferi in orice moment al anului, indiferent de anotimp sau ocazie. Poate fi un beneficiu pe care compania ta il ofera tuturor celor care fac parte din echipa, fara a tine cont de vechime, de zilele speciale din calendar sau de alte aspecte de acest fel. 

2. O sedinta de manichiura

Ce spui daca iti surprinzi angajatii cu o programare la salon pentru o manichiura noua? Cu siguranta, reprezentantele sexului feminin pot fi impresionate de un astfel de cadou corporate, insa nici barbatii nu pot refuza un astfel de dar, ce pune ingrijirea fizica pe primul loc. 

Astfel, poate fi o idee buna sa iei legatura cu El Studio, astfel incat sa oferi sedinte de manichiura tuturor celor care lucreaza pentru binele companiei! 

3. Abonament la tratamente faciale

Oamenii isi doresc sa arate bine si sa-si ingrijeasca tenul la orice varsta, asa ca un abonament la tratamente faciale poate fi unul dintre cele mai apreciate si dorite cadouri corporate.  Ofera un astfel de beneficiu atat angajatilor tineri, cat si celor cu experienta si asigura-te ca lista cu tratamente este una vasta, astfel incat aceasta sa se potriveasca tuturor. 

4. Voucher la masaj

Pe langa lista cu cadouri corporate prezentata mai sus, poti achizitiona de la El Studio un voucher cadou prin care sa-ti ajuti angajatii sa se bucure de cateva clipe de relaxare.  

Ce poate fi mai frumos decat cateva momente de respiro, traite, mai ales,  dupa perioadele stresante si agitate de la birou? Astfel, achizitioneaza vouchere la masaj pentru toti angajatii, astfel incat acestia sa se recupereze periodic din punct de vedere fizic si psihic.

In concluzie, tine cont de toate aceste sugestii si gandeste cadouri corporate care sa aduca zambetul pe buze tututor celor care contribuie in mod activ la dezvoltarea companiei.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *