Mezoterapie cu ace: cel mai rapid tratament de întinerire a feței

mezoterapie cu ace

În ziua de azi, tot mai multe persoane sunt preocupate de aspectul lor și de tratamentele de îngrijire. A forma o rutină de skincare este o practică sănătoasă și recomandată, în special odată cu înaintarea în vârstă sau dacă tenul tău are predispoziții la anumite probleme.

Există însă și tratamente de lungă durată ce nu fac parte din rutina ta zilnică, dar care îți pot aduce beneficii pe termen lung. Un exemplu bun este un tratament facial mezoterapie cu ace, care este soluția modernă și eficientă pentru a-ți întineri tenul într-un timp cât mai scurt și fără urme vizibile.

Dacă nu ai apelat încă la un asemenea tratament sau pur și simplu nu ai avut convingerea că este potrivit pentru tine, nu te îngrijora. Citește în continuare pentru a afla mai multe despre tratamentul de mezoterapie cu ace:

Ce este mezoterapia?

Mezoterapia cu ace este un tratament medical minim-invaziv cu ace speciale. Acesta presupune introducerea intradermică de substanțe hrănitoare precum acid hialuronic, vitamine, enzime, hormoni, minerale și antioxidanti.

Substanțele introduse au un efect benefic, nutritiv asupra tegumentului, stimulând de asemenea microcirculația.

În esență, este un tratament de refacere, rehidratare dar și o metodă de prevenție împotriva formării ridurilor de pe față, gât sau decolteu.

Care sunt efectele imediate?

Odată cu definirea și explicarea procedurii, poate apărea și această întrebare. Ei bine, trebuie reținut faptul că răspunsul natural al corpului nostru declanșează un proces de reparare.

Rezultatul este o producție crescută de colagen și elastină, regenerare și retexturare a pielii în zonele tratate.

În urma procedurii, pielea are un aspect mai plăcut, este strălucitoare, fără riduri sau alte probleme estetice. Timpul de refacere și vindecare al acesteia este în general scurt, după finalizarea tratamentului.

Care sunt avantajele?

Atât în timpul verii, cât și al iernii, pielea se deshidratează mai ușor. Temperaturile extreme sunt în general neprielnice. Pe perioada verii, porii se pot dilata, iar pielea se poate păta mai ușor în urma expunerii îndelungate la soare.

Sezonul rece poate avea ca efecte uscarea intensă a pielii și culoarea palidă a tenului. Aici intervine tratamentul mezoterapiei cu ace. Acest tratament are ca efecte diminuarea porilor și estomparea ridurilor fine, ce pot fi accentuate de tenul uscat.

Prin stimularea producției de colagen și elastină, are loc rejuvenarea pielii îmbătrânite. Poți menține astfel în timp aspectul ferm, elastic și tânăr al tenului. Alte avantaje notabile sunt estomparea cicatricilor post-acneice și tratarea petelor pigmentare.

Ce alți factori trebuie luați în considerare?

Orice persoană dorește să arate bine. Tratamentele de acest fel sunt cu siguranță una dintre metodele ce dau rezultate, însă trebuie luată în calcul o serie de factori ce pot conduce la deteriorarea tenului:

1.    Alimentația

Ia în considerare alimentația ta. În cazul în care aceasta include mâncăruri nesănătoase, multe grăsimi sau conservanți, un tratament de rejuvenare a pielii nu va fi la fel de eficient. Sfatul nostru este adoptarea unei diete echilibrate, fără prea multe excese și hidratarea frecventă.

2.    Produsele de îngrijire utilizate

Mezoterapia cu ace poate fi un tratament benefic, însă contează și modul în care îți îngrijești tenul în restul timpului. Alege cu atenție produsele cosmetice pe care le folosești. Citește întotdeauna compoziția lor și ține seama de tipul pielii tale. Evită produsele cosmetice care au uleiuri minerale, ingrediente petrochimice derivate din gudron și petrol, alcool sau silicon.

3.    Stilul de viață

Stresul este un cunoscut factor ce încurajează formarea ridurilor timpurii. Acesta, îmbinat cu fumatul intens, au cel mai adesea un efect de îmbătrânire a pielii.

Programează-te acum la El Studio pentru un tratament de mezoterapie cu ace și oferă-i tenului tău suplețea de care are nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *