VINO SĂ BENEFICIEZI DE CELE MAI BUNE SERVICII ÎN CEL MAI NOU SALON: EL STUDIO PANTELIMON!

Deși pandemia continuă să ne schimbe viața, iar proiectele se restrâng, El Studio continuă să se extindă și să caute soluții de dezvoltare.

Vești bune de la El Studio! În luna decembrie, atât doamnele, cât și domnii primesc cel mai frumos cadou: echipa El Studio marchează sfârșitul anului prin deschiderea celui de-al 12-lea salon din București: EL Studio Pantelimon!

Astfel, grupul El Studio vine în întâmpinarea clienților săi cu cele mai bune servicii de înfrumusețare, într-un salon ultramodern, dotat cu echipamente de cea mai bună calitate, situat într-unul din cele mai populate cartiere ale Capitalei, în Pantelimon.

În plină pandemie, cei de la El Studio nu își pierd din curaj și elan, ba dimpotrivă, își continuă planurile pe termen lung. Astfel că, iubitoarele de frumos, de eleganță, de răsfăț și inspirație trebuie să știe că echipa El Studio deschide la începutul lui decembrie cel de-al 12-lea salon din București: EL Studio Pantelimon!

Deschiderea unui nou salon de înfrumusețare, unde starea de bine și răsfățul sunt la ele acasă, reprezintă rezultatul muncii și pasiunii depuse de echipa El Studio pe parcursul întregului an. Ca și până acum, în toate saloanele, dar și în noul salon El Studio Pantelimon, fie că ești client vechi, fie că ești unul nou, vei fi întâmpinat de o echipă de profesioniști care folosesc cele mai noi și inovatoare tehnici din industria frumuseții.

Te vei bucura de tratamente cu aceleași produse de calitate cu care te-ai obișnuit, iar echipa El Studio își va continua misiunea cu care a pornit la drum încă de la început: să aducă zâmbetul pe buzele clienților!

De altfel, echipa El Studio are și alte planuri: „Așa cum am menționat și cu altă ocazie, în viitor ne dorim să ne extindem în București, astfel încât rețeaua de saloane El Studio să acopere toate zonele rezidentiale, urmată de o expansiune la nivel național! Pentru București, intenționăm să deschidem anual câte un salon în zonele centrale, să ne formăm și să ne creștem propria echipă. Pentru asta, ne dorim să avem alături oameni deschiși, pasionați de munca lor, care să fie dispuși să învețe tehnicile și metodele noastre de lucru. O echipă puternică este cheia spre succes, iar noi asta ne dorim!”, declară Cristian Cosat, managing partner, El Studio.

În noul salon El Studio din Pantelimon te vei putea bucura de servicii premium, în deplină siguranță. Totodată, echipa El Studio asigură viitorii clienți că, în noul salon, la fel ca în toate locatiile El Studio Style, regulile sanitare sunt stricte, pentru ca toți cei care le vor călca pragul sa fie în siguranță și să se simtă cu adevărat bine. Pentru că, El Studio este înainte de toate, un loc în care să uiți de griji, să te relaxezi, să-ți recapeți încrederea în tine și să te simți bine în pielea ta. În plus, pentru a veni în întâmpinarea clienţilor, salonul este deschis chiar și duminica.

Așadar, nu uita: din decembrie te așteptăm și în Pantelimon la salonul din Șos. Pantelimon nr. 119, sect. 2, telefon  021 250 8340.

*** Vino la El Studio Style în următoarea perioadă și beneficiezi de o reducere de 30% la toate pachetele de HAIR, SKIN & NAILS. Mai multe detalii poți afla de aici:  https://bit.ly/3p2mMdc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *