Machiajul de zi pas cu pas: sfaturi și secrete pentru a obține machiajul perfect!

machiaj de zi la salon

La prima vedere, machiajul de zi poate părea floare la ureche, însă, ca și nivel al complexității, acesta se aseamănă foarte mult cu machiajul de seară. Adevărul este că acest tip de machiaj necesită aproximativ la fel de mult timp, dar și atenție și îndemânare ca în cazul oricărui alt tip de machiaj.

Machiajul de zi in cadrul saloanelor El Studio

În cadrul saloanelor de frumuste El Studio, machiajului de zi profesional i se acordă timpul necesar pentru a ieși exact ca la carte. Acest machiaj poate fi realizat de oricare dintre experții noștri în make up, iar rezultatele nu vor înceta să vă uimească. Iată care sunt pașii noștri pentru un machiaj de zi pas cu pas.

Pregătirea tenului

Acest machiaj simplu se începe printr-o demachiere completă a tenului pentru a îndepărta toate impuritățile ce s-au acumulat pe față de-a lungul zilei. După ce față este pregătită, se aplică o cremă hidratantă, iar, ulterior, se aplică și baza de machiaj.

Machiajul ochilor

Pentru următorul pas, în funcție de fiecare make up artist în parte, se poate continua cu aplicarea fondului de ten sau cu machiajul ochilor. Pentru ochi se folosesc culori mate sau chiar și sidefate însă culorile alese trebuie să fie discrete. Trebuie să îți pună în valoare forma și culoarea ochilor, evidențiând fiecare trăsătură.

Eyeliner și mascara

Poți opta și pentru o linie fină de eyeliner, dar mai ales pentru un rimel care să-ți alungească genele și să-ți contureze perfect ochii. În continuare îți va fi aplicat fondul de ten, alături de o ușoară conturare a zonelor proeminente și aplicarea unui anticearcăn și a unui corector în zonele care necesită mici retușuri.

Ajustări finale

În final, se aplică un fard pentru sprâncene pentru a le uniformiza și se accentuează pomeții cu ajutorul unui blush delicat care să evidențieze conturul feței, dar care să nu fie excesiv, fiind un make up de zi.

Astfel, ai obținut un machiaj de zi simplu, iar toate trăsăturile tale sunt puse în evidență! Alege salonaele noastre și consultă-te cu experții El Studio pentru a avea parte de look-ul pe care ți-l dorești!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *