Alege coafura de ocazie potrivită pentru tunsoarea ta

pregatire coafura de ocazie

Coafurile de ocazie sunt un must dacă îți dorești un look complet care să atragă toate privirile. Indiferent că vorbim despre un simplu party, de o nuntă, un botez sau o petrecere sofisticată, părul tău trebuie să fie aranjat, dar mai ales la modă.

Avem o gamă variată de coafuri din care să alegem, dar trebuie să ni se și potrivească atât fizionomiei, cât și ținutei pe care o purtăm la acel eveniment. Iată câteva dintre cele mai deosebite coafuri de seară!

Coafuri de seară pentru tunsori tip bob

O alegere din ce în ce mai întâlnită în rândul femeilor, tunsoarea bob este chic și ușor de întreținut. Dacă ai nevoie de o coafură simplă, poți alege să-ți întinzi părul cu placă sau cu peria și să îl tapezi puțin pentru un plus de volum. În cazul în care ținută ta are nevoie de un plus de extravaganța, alege bulclele și vei obține exact ceea ce-ți dorești.

Coafuri de ocazie pentru păr mediu și lung

Podoaba capilară a fiecăreia dintre noi este unul dintre cele mai de preț lucruri pe care le deținem, iar dacă alege să ne coafăm părul lung cu clasicele bucle, nu vom da greș. Deși este o coafură simplă și foarte ușor de efectuat, aceasta este în continuare o alegere bună. Dacă îți dorești o coafură mai extravagantă, poți prinde buclele făcute în diferite moduri: cocuri messy, în coadă, jumătate din păr etc. Nu uita nici de accesorii!

Împletituri și cocuri de seară

Împletiturile și cocurile sunt alegerea perfectă atât pentru sezonul cald, cât și pentru femeile cărora le place distracția și dansul. Atunci când alegi o coafură elegantă, trebuie să te gândești și la rezistența acesteia. Ai la dispoziție o gamă variată de împletituri și cocuri pe care să le pui în aplicare la fiecare eveniment la care participi.

Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile dintre care poți alege atunci când urmează să participi la un eveniment important. El Studio îți pune la dispoziție 9 locații centrale pentru ca experiența ta să fie una perfectă. Descoperă salonul nostru El Studio și vino să creăm împreună cele mai inedite coafuri pentru ocazie.

Te asteptam si la El Studio Floreasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *