Machiaj de vara 2023 – 5 idei potrivite anotimpului

Vara se poarta culorile aprinse, de la galben, roz si portocaliu, pana la verde fosforescent si albastru neon. De aceea, acesta este sezonul in care este recomandat sa indraznesti sa iesi din tipare!

Pe langa alegerea unor vestimentatii cool, lejere si colorate, ti-am pregatit o serie de idei de machiaj de vara 2023 pe care sa le porti in acest anotimp cald. Analizeaza cu atentie recomandarile El Studio si poarta varianta care consideri ca ti se potriveste perfect! 

Machiaj de vara 2023 – Fii in ton cu anotimpul 

Am ales cu grija cele mai populare idei de machiaj vara 2023, astfel incat sa fii fermecatoare in acest anotimp! 

Iata sugestiile noastre: 

  • Rimel si gloss 

Daca adori look-urile naturale, atunci foloseste un rimel cu ajutorul caruia sa-ti ondulezi genele, pentru a obtine o privire cat mai intensa. În continuare, folosește un luciu de buze transparent sau color, in functie de preferintele tale. Ca sa obtii un plus de farmec, adauga si putin blush roz in obraji.  

Machiajul este gata si poti sa-l porti oriunde, deoarece este versatil si potrivit oricarei femei! 

  • Tus si ruj rosu 

In cazul in care make-up-urile naturale nu sunt preferatele tale, poti sa alegi unul realizat cu tus negru si ruj rosu, care sa te scoata din anonimat. Acest tip de machiaj de vara 2023 necesita ceva mai multa experienta si practica in domeniu, deoarece linia de tus trebuie sa fie perfect dreapta.  

Daca consideri ca te descurci cu acest model de make-up, iti uram mult spor! 

  • Farduri colorate 

Adori sa te joci cu nuantele in zona ochilor? Atunci poarta in aceasta vara cele mai intense culori, care sa exprime cat mai bine firea ta jucausa si atitudinea pozitiva. Poti sa alegi orice ton doresti, atata timp cat acesta reuseste sa-ti scoata ochii in evidenta. 

In continuarea machiajului, poti folosi un gloss stralucitor si putin iluminator in zona pometilor.  

  • Fard si ruj cu nuante puternice 

In cazul in care iti doresti un look cu totul special, alege un fard cu o nuanta de vara si un ruj intr-o culoare aparte. Poate fi vorba despre mov, roz aprins, albastru sau portocaliu. Ai grija ca tonul ales pentru ochi sa se potriveasca excelent cu cel al buzelor.  

De exemplu, poti sa te fardezi cu o nuanta calda de galben si sa folosesti un ruj mov intens. Cu aceasta combinatie de culori poti atrage toate privirile! 

  • Machiaj de petrecere 

Daca te pregatesti sa mergi la un festival sau la o petrecere, alege sa fii nonconformista! Deseneaza pe pleoape buline, stelute sau flori cu diferite nuante de creioane pentru ochi si completeaza machiajul cu un ruj nude.  

Bucura-te de acest look si distreaza-te pana in zori! 

In concluzie, exista numeroase idei de machiaj de vara 2023. Tot ce trebuie sa faci este sa-l alegi pe care care iti surade si care se potriveste atat tie, cat si momentului din zi tintit. 

Tine minte ca un machiaj de nota 10 are nevoie de un ten curat si ingrijit, asa ca este recomandat ca inainte de toate sa faci cateva tratamente faciale Bucuresti. Apeleaza la ajutorul specialistilor dintr-un salon de cosmetica, precum este El Studio, ca sa te bucuri de un ten luminos, pe care cosmeticele se asaza perfect! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *