El Studio dezvăluie secretele îngrijirii părului la Beauty Buzz

El Studio Pantelimon, unul dintre cele mai noi saloane de înfrumusețare din București a găzduit zilele trecute evenimentul Beauty Buzz, o întâlnire cu și despre frumusețe, o oportunitate unică pentru cei prezenți de a descoperi secretele unei podoabe capilare sănătoase și strălucitoare.

În cadrul evenimentului, toți invitații au avut ocazia să afle care lucruri noi despre îngrijirea părului, cum să corecteze greșelile din rutina zilnică și să testeze în premieră servicii de înfrumusețare și produse de îngrijire recent lansate în Romania, El Studio fiind printre primele saloanele din România care au testat în exclusivitate cel mai nou și mai eficient ritual pentru repararea instantă a părului – gama Ultimate Repair de la Wella Professionals.

Ce zici dacă ai avea un păr cu 99% mai puțin deteriorat și de 12 ori mai neted și mai strălucitor? Ei bine, noua gamă Ultimate Repair promite să le facă pe toate acestea în 4 pași: șampon, conditioner, Miracle Hair Rescue și serul de protecție leave in. Pe bază de AHA și Omega-9, aceste produse promit să transforme părul în doar 90 de secunde. Nu ne crezi pe cuvânt? Vino și testează această tehnologie patentată pentru repararea părului în locațiile El Studio și îți promitem că vei fi sedusă de la prima încercare. Este o gamă de îngrijire unică în lume, inspirată din produsele destinate îngrijii pielii. Aceasta pătrunde adânc în firul de păr și repară legăturile de hidrogen din cortex pentru o structură mai puternică. Este vorba despre o reparare instantă din interior către exterior, potrivită tuturor tipurilor și texturilor de păr.

Beauty Buzz este o întâlnire a iubitorilor de frumos pe care grupul El Studio intenționează să o transforme în tradiție. Scopul acestui eveniment este de a transmite mai departe secretele celor mai bune metode de îngrijire și obținerea rezultatelor dorite prin utilizarea produselor adecvate de înfrumusețare.

*****

Grupul El Studio reprezintă unul dintre conceptele de succes din domeniul frumuseții în România. Povestea acestuia începe în anul 2005, odată cu deschiderea primului salon în zona Floreasca și continuă până în prezent cu alte 11 saloane de înfrumusețare localizate în poziții cheie ale Capitalei: Dristor, Crângași, Pantelimon, 13 Septembrie, Timpuri Noi, Lujerului, Tei, Moșilor, Unirii, Titulescu și Mihalache.

Cu o o echipa tânără de peste 200 de profesioniști, specializată în servicii de înfrumusețare precum frizerie, coafor, manichiură-pedichiură, cosmetică și masaj, grupul El Studio continuă să ofere clienților săi de aproape 18 ani servicii premium la cel mai bun raport calitate-preț.

În portofoliul său, El Studio deține și un magazin online cu produse profesionale premium, care pot fi achiziționate acum și din El Studio Beauty Shop-ul din Șos. Nicolae Titulescu 14. Este vorba despre o locație exclusivistă, un concept nou și, probabil, unic în România – un salon de înfrumusețare ce integrează și un Beauty Shop, mereu cu oferte și promoții de nerefuzat. Această locație oferă o experiență unică de shopping, deoarece cumpărăturile se fac aici cu ajutorul unui beauty adviser în urma diagnozei, scalpului și tenului, efectuate cu ajutorul celor mai noi tehnologii digitale din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *