Afla cum sa aplici corect un concealer in 4 pasi simpli

Un machiaj corect realizat trebuie sa tina cont de nevoile tenului tau. Astfel, pe langa utilizarea unei palete de contouring, cu care poti accentua pometii si subtia intreaga fata, mai poti avea nevoie de un concealer, care sa te ajute sa scapi temporar de cearcanele inestetice.

Modul in care aplici aceste produse pe ten conteaza la fel de mult precum calitatea lor.  Astfel, poti avea cel mai bun corector si fond de ten din lume, insa daca le aplici incorect, s-ar putea sa ai parte de un rezultat nereusit. De aceea, venim in ajutorul tau si te invatam astazi cum sa aplici un concealer, astfel incat sa acoperi cat mai bine imperfectiunile din zona ochilor.  

4 pasi pentru aplicarea eficienta a unui concealer 

Inainte de a aplica concealer sub ochi, mai ai cativa pasi de urmat, astfel incat produsul sa se aseze cat mai bine si frumos pe fata. Astfel, tine cont de etapele de mai jos ca sa te bucuri de ochi luminosi, lipsiti de cearcane. 

Iata ce trebuie sa faci: 

  • Pregateste zona de sub ochi 

Utilizeaza o crema de ochi de calitate, care sa aiba cat mai multa grija de ochi pe tot parcursul zilei. Este indicat sa te orientezi catre una blanda, care sa se absoarba rapid.  

Hidratarea pielii din jurul ochilor ajuta la mentinerea optima a corectorului si, bineinteles, la mentinerea aspectul tanar al zonei. In caz contrar, pot aparea riduri fine cauzate de strangerea corectorului pe timpul zilei. 

  • Aplica un primer 

Pentru a te asigura ca machiajul dureaza toata ziua, mai ales in timpul sezonului cald, incearca sa aplici un primer, inainte de toate celelalte produse de machiaj. Poti alege unul hidratant sau unul special conceput pentru piele sensibila, in functie de nevoile tenului tau.  

Foloseste degetele pentru a intinde primerul pe toata fata.  

  • Alege un concealer potrivit 

Inainte de a pune concealerul pe fata, asigura-te ca acesta este nuanta potrivita. Cu siguranta nu-ti doresti o nuanta mult prea deschisa, fiindca s-ar putea sa te chinui sa obtii un aspect uniform si placut.  

Cauta un concealer  cu nuante de roz, daca ai pielea deschisa, cu tonuri de piersicuta, daca ai un ton mediu si un concealer maro, daca ai tenul masliniu sau mai inchis la culoare. 

  • Aplica anticearcanul 

Evita sa asezi produsul prin lovire, ci printr-o atingere usoara. Aplica concealerul din coltul interior al ochilor pana in cel exterior.  

Ai nevoie de o pensula sau de un burete de machiaj, pentru a intinde cat mai bine produsul. In cazul in care nu-ti place sa lucrezi cu acest tip de ustensile, poti folosi si degetele.  

In concluzie, este destul de usor sa te bucuri de un machiaj perfect, mai ales daca tii cont de pasii si de recomandarile noastre.  

In cazul in care cearcanele iti dau mari batai de cap si consideri ca sunt mult prea accentuate, pentru a le putea acoperi cu concealer, poti merge intr-un salon de infrumusetare. La El Studio poti sa beneficiezi de diferite tratamente faciale, care te pot ajuta in acest sens. Apeleaza cu incredere! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *