Ce suvite se potrivesc la parul saten?

Dacă îți dorești o schimbare de look și te întrebi ce suvite se potrivesc la parul saten, îți vom arăta în continuare câteva exemple potrivite. În același timp, vom vorbi despre întreținerea părului cu șuvițe și de ce este important să apelezi la profesioniști.

Ce șuvițe se potrivesc?  

Există diverse opțiuni când vine vorba culorile care se asortează cel mai bine cu părul șaten. Alegerea trebuie făcută în funcție de mai multe aspecte, cum ar fi bugetul și disponibilitatea de a întreține look-ul ales sau chiar culoarea pielii tale.    

Răspunsul la întrebarea ce șuvițe se potrivesc la părul șaten este:  

  • Balayage cu șuvițe blonde – acest look este potrivit persoanelor care nu doresc să meargă des la salon pentru întreținere. Datorită faptului că rădăcinile rămân culoarea naturală a părului, nu va arăta inestetic atunci când acesta crește.  
  • Șuvițe ciocolatii – dacă dorești să creezi un contrast interesant. Acest look se potrivește cel mai bine femeilor care au tonul pielii cald. Poți opta pentru aplicarea vopselei în tehnica ombre ca să dai impresia de păr voluminos.  
  • Șuvițe argintii – femeile care preferă un look mai îndrăzneț pot opta pentru suvițe argintii. Contrastul între cele două tonuri (rece și cald) va crea o textură interesantă. Dacă alegi această opțiune, ia în considerare folosirea unui șampon mov pentru a păstra șuvițele gri la culoarea inițială.  
  • Șuvițe roșcate – pentru o pată de culoare, alege șuvițe roșcate. Cu acestea poți obține un look îndrăzneț, în timp ce oferi dimensiune și textură părului. Astfel de șuvițe se pot decolora mai repede în comparație cu alte culori, ceea ce înseamnă că trebuie să mergi la salon regulat pentru a le revopsi.   
  • Șuvițe caramel – șuvițele nuanța caramel sunt potrivite persoanelor care vor un look cu nuanțe calde. Cu atât mai mult, aceste șuvițe se potrivesc foarte bine femeilor cu părul creț. Astfel, vrei crea dimensiune părului.   

La cat timp trebuie sa te revopsești?  

Acest aspect depinde de mai mulți factori. De exemplu, dacă ai șuvițe făcute în tehnica ombre, întreținerea acestora nu trebuie făcută așa des din punctul de vedere al creșterii părului. În schimb, culoarea acestora se poate schimba cu trecerea timpului. Șuvițele blonde se îngălbenesc, în timp ce cele colorate își pierd din strălucirea culorii. Este recomandat să îți revopsești părul odată la 4-8 săptămâni.  

Un alt lucru pe care trebuie să îl iei în considerare este îngrijirea părului după ce îl vopsești. Indiferent de perioada la care te duci să faci întreținerea acestuia, el trebuie să primească tratament special pentru a se păstra culoarea cât mai fresh.   

Optează pentru produse de îngrijire destinate culorii tale de păr. De exemplu, folosește ulei pentru hidratarea vârfurilor, șampon pentru părul blond sau păr colorat, balsam pentru părul decolorat, etc.   

Vopsirea la salon  

Dacă dorești un rezultat bun, alegerea potrivită este să mergi la salon. Pe lângă faptul că un hairstylist are experiența necesară, el te poate sfătui în legătură cu culorile potrivite. În același timp, acesta te poate ajuta cu sfaturi de îngrijire a părului după ce a fost vopsit.  

Acum că știi ce șuvițe se potrivesc la parul saten, poți face o programare la salon coafor Crângași unde îți poți lăsa podoaba capilară pe mâinile unor experți. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *