Coafuri pentru păr lung pentru tendințele anului 2019

efectele tratamentelor pentru par gras

Atunci când vine vorba despre podoaba noastră capilară, aproape toate ne dorim același lucru: un păr lung, sănătos, plin de volum și foarte strălucitor. Cel mai mare avantaj pe care îl avem atunci când lungimea părului este una considerabilă este faptul că putem încerca nenumărate coafuri pentru păr lung. Indiferent de formă feței: rotundă, ovală sau pătrată, acest articol te va ajuta să faci alegerea perfectă atât în ceea ce privește tunsorile pentru păr lung, cât și în cazul coafurilor deosebite.

Coafuri pentru păr lung de zi cu zi

Provocarea zilnică este să avem un look perfect. Dar ce facem cu părul lung? Pe timp de zi, coafurile pentru păr lung nu trebuie să fie complicate, ci comode, astfel încât să-ți completeze look-ul. Putem apela la celebrul păr lung drept, întins cu placa șuviță cu șuviță sau putem apela la diferite tipuri de bucle, cum ar fi cele tip beach wave sau cele lejere la vârfuri.

Împletituri pentru păr lung

Împletiturile pentru păr lung pot avea o mulțime de forme, adaptate în funcție de evenimentul la care îți dorești să alegi o astfel de coafură. Poți opta pentru împletituri pe jumătate din păr, în coadă sau chiar folosind tot părul. În cazul primei variante, poți alege să ți porți părul desprins într-un stil natural, întins cu placă sau să apelezi la clasicele bucle. Împletiturile sunt foarte populare și în rândul mireselor care aleg versiunea de coafură tip coc.

Păr lung cu breton

Atunci când avem părul lung, ne este foarte greu să renunțăm la acesta și, în același timp, simțim nevoia de o schimbare. Iată un tip de tunosare pentru păr lung care îți va aduce schimbarea de care ai nevoie și în acelsi timp nu vei renunța la nici un centimetru din lungimea părului tău. Optează pentru o coafură cu breton și poartă-ți părul lung pe spate sau în coadă.

Aceste sunt doar o parte dintre coafurile pentru păr lung pentru care poți opta pentru a fi în tendințele anului 2019. Echipă El Studio este aici să îți dea sfaturi cu privire la look-ul tău și să îți îndeplinească dorințele în materie de tunsori pentru păr lung, scurt sau mediu. Vino să beneficiezi de puțin timp pentru tine într-un centru de înfrumusețare din București!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *