Gene & Sprâncene – noile servicii El Studio Lujerului!

ALT TAG

 

Când vine vorba de zona de Make-up, genele și sprâncenele sunt două dintre principalele elemente care ne conturează fizionomia feței. În ultimii ani, moda a pus accent pe aspectul acestora, iar din ce în ce mai multe doamne își doresc sa le pună în evidență. Fie că îți dorești să accentuezi culoarea acestora, să le modifici forma sau dimensiunea sau să le oferi un plus de strălucire, la salonul El Studio Lujerului au fost lansate următoarele servicii:

Laminare gene 120 RON

Laminare + botox gene 145 RON

Laminare sprâncene 100 RON

Permanent gene 90 RON

Permanent + botox gene 115 RON

Permanent sprâncene 70 RON

 

Laminare gene

Cu ajutorul procedeului de laminare a genelor vei obține un plus de lungime, o formă curbată a genelor și aspect mai des! Procedeul este semi-permanent și non-invaziv.

Botox gene

Dacă optezi pentru procedeul Botox, genele tale vor beneficia de un tratament de regenerare. Acesta hidratează genele naturale și le oferă un aspect curbat și voluminos.

Laminare sprâncene

Laminarea sprâncenelor este un tratament pentru genele naturale, care schimbă aspectul acestora și le oferă grosime, formă și volum.

Permanent gene

Procedeul cosmetic de Permanent pentru gene este o soluție de lungă durată pentru curbarea genelor. De asemenea, genele devin mai lungi și mai vizibile.

Permanent sprâncene

Pentru colorarea sprâncenelor și tratarea imperfecțiunilor, optați pentru Permanent sprâncene. Acest procedeu modelează și umple sprâncenele pentru a le oferi un aspect natural și echilibrat.

 

Pentru că astfel de procedee necesită o atenție deosebită la detalii și meticulozitate în realizare, vă recomandăm salonul de înfrumusețare El Studio. Obține cele mai bune rezultate la salonul El Studio Lujerului și bucură-te de noile noastre servicii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *