Păr deteriorat – produsele potrivite pentru tine!

culori de păr femei

După cum te-am obișnuit, saloanele El Studio nu sunt doar un loc ideal pentru momentele tale de înfrumusețare. La noi, clienții au ocazia de a achiziționa unele dintre cele mai apreciate produse pentru sănătatea părului. Echipa noastră de experți a alcătuit o colecție pentru magazinul nostru online, cu produse bazate pe formule inovative, gândite și concepute pentru fiecare tip de păr în parte. Așadar, iată recomandările El Studio pentru tratarea părului deteriorat

1. Părul matur, cu structură puternică

Pentru acest tip de păr, vă recomandăm gama Wella Care Restore. Ingredientele din spatele formulei de bază acționează pe întreaga podoabă capilară și stimulează atât firul de păr, cât și scalpul. Aceste produse redau suplețea părului, lăsându-l moale și ușor de coafat. Aceste produse sunt ideale pentru părul puternic dar lipsit de viață.

2. Părul creț sau ondulat

Știm cu toții cât de greu este să stăpânești părul creț sau ondulat! De aceea, El Studio vă recomandă următoarele produse din gama Moroccanoil:

Spray-ul Frizz Control

Tratamentul intensiv pentru bucle

Spray-ul pentru re-energizarea buclelor

Produsele Moroccanoil au la bază beneficiile uleiului de argan, un ingredient care împiedică depunerea reziduurilor sau îngreunarea firului de păr. De asemena, formula din spatele fiecărui produs este gândită pentru hidratarea părului, pe lângă regenerarea acestuia.

3. Părul lipsit de strălucire sau volum

Pentru această categorie, gama Kerastase este soluția perfectă. Produsele sunt gândite atât pentru redarea unei texturi voluminoase, cât și pentru recăpătarea strălucirii părului. Kerastase este unul dintre producătorii de produse cosmetice care pune preț pe rezultate vizibile în urma folosirii produselor. Adoptați produsele lor cu încredere!

 

Dacă nu te poți decide asupra produsului potrivit pentru părul tău, te așteptăm în oricare dintre saloanele de înfrumusețare El Studio. Echipa noastră este gata să te îndrume cu cele mai bune sfaturi și recomandări. Pentru mai multe detalii legate de produsele noastre, accesează magazinul nostru online!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *