El Studio lansează un nou concept în România: shopping și servicii de înfrumusețare în noua locație din Șoseaua Nicolae Tituescu nr. 14!

Deschis în 2017 şi situat în inima Bucureştiului, El Studio Titulescu se bucură de câțiva ani de o clientelă fidelă ce îi trece pragul pentru a beneficia de serviciile premium ale salonului. Astăzi, echipa El Studio e bucuroasă să dea vestea cea mare:

Nou! Salonul din Titulescu se mută pe Șoseaua Nicolae Titulescu nr. 14! Mai exact, vizavi de actuala locație (Șos. Nicolae Titulescu nr. 51-59). Este vorba despre un nou concept, menit să ofere clienților servicii complete de înfrumusețare.

„Lansăm o locație exclusivistă, este vorba despre un concept nou și, probabil, unic în România –  un salon de înfrumusețare ce integrează și un Beauty Store, mereu cu oferte și promoții de nerefuzat. Ne dorim ca toți cei care trec pragul noii locații să aibă parte pe lângă relaxare și de o experiență unică de shopping. De ce spunem unică? Deoarece cumpărăturile în El Studio Beauty Store se vor face cu ajutorul unui beauty adviser în urma diagnozei, scalpului și tenului, care se vor efectua cu ajutorul celor mai noi tehnologii digitale.”

Toate acestea pentru a permite echipei de profesioniști El Studio Style să creeze momente de răsfăț personalizat constând în servicii premium în materie de înfrumuseţare efectuate cu produse profesionale, de cea mai înaltă calitate.

El Studio: Servicii de calitate la prețuri corecte!

El Studio oferă servicii de calitate la prețuri corecte. Astfel vei descoperi mereu o gamă variată de servicii și oferte în saloane, precum și un personal calificat, care să poată răspunde nevoilor fiecărui client în parte.

La El Studio te bucuri de un mediu ambiant creat special pentru tine!

O atmosferă primitoare și cochetă te întâmpină odată ce pășești în salon, în care te vei bucura, totodată, de o atenție deosebită.

Situat în apropiere de Piața Victoriei, noul salon din Titulescu continuă tradiția El Studio și oferă clienților fideli, dar și celor noi, servicii de frumusețe având la bază grija pentru detalii şi profesionalismul. Conceptul „premium” al grupului El Studio adaugă un plus de rafinament întregii structuri şi consolidează filosofia companiei bazată pe calitate, stabilitate şi respect. Profesioniştii salonului El Studio Titulescu îţi vor pune imaginea în valoare cu cele mai noi tehnici şi stiluri în materie de coafor, manichiură şi cosmetică.

Evadează din cotidian într-o locație exclusivistă,  descoperă noul El Studio Titulescu! Te așteptăm să experimentezi cea mai completă experiență de înfrumusețare din București!

https://www.el-studio.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *