Modele unghii 2022 vara pe care să le încerci

Când vine vorba de modele unghii 2022, limitele sunt puține. Odată cu venirea anotimpului cald, este timpul să îți lași imaginația să își facă de cap în ceea ce privește manichiura pe care o alegi. Acum este momentul perfect să te bucuri de cele mai vii culori și deosebite modele. 

Citește în continuare pentru a descoperi 5 modele unghii 2022 vara pe care să le încerci.  

Modele unghii 2022 

Partea bună a acestui sezon este faptul că sunt în trend și modele complexe, dar și unele simplu de realizat. Asta înseamnă că dacă nu ai dexteritatea necesară, sau chiar timp, te poți bucura totuși de o manichiură la modă. 

În cazul în care îți dorești totuși un model mai complex, poți oricând să apelezi la un salon unghii. Acolo poți beneficia de experiența unei manichiuriste care te poate ajuta să realizezi manichiura pe care ți-o dorești. 

Minimalist 

Dacă nu ești genul care să își facă un model încărcat, vei fi încântată să afli că îți poți face și o manichiură minimalistă. Poți aborda modele simple care implică câteva puncte, linii sau chiar stickere. 

Modele abstracte 

Dacă totuși îți dorești un model, dar care să nu fie foarte complicat, îți propunem „vârtejurile”. Pentru o astfel de manichiură poți opta pentru orice culoare la bază, pe care să faci liniile ondulate în ce nuanță consideri că se potrivește. 

În același timp, poți face chiar și forme geometrice. Poți opta pentru un model cu triunghiuri suprapuse, în diverse culori. 

Manichiură French 

Cel mai probabil manichiura french nu se va demoda niciodată. Însă, acest model a suferit câteva schimbări pe parcursul anilor. Clasicul roz cu alb nu mai este la fel de popular acum. Varianta populară acum este french-ul colorat. Poți opta pentru o bază nude și vârful unghiilor colorat. 

Culori neutre 

Dacă până acum am vorbit de culori îndrăznețe, te anunțăm ca și nuanțele neutre sunt la modă în 2022. Alege culori precum roz, bej sau alb lăptos. Dacă îți dorești ceva mai îndrăzneț, dar totuși subtil, îți poți face o nuanță diferită pe fiecare unghie. 

Cum ai grijă de manichiura ta? 

Dacă îți dorești să te bucuri de un aspect al unghiilor plăcut pe termen lung, este important să ai grijă de manichiură odată ce este realizată. Iată aici câteva sfaturi pe care să le iei în considerare: 

  • Folosește zilnic ulei pentru cuticule 
  • Poartă mereu mănuși atunci când speli vasele sau faci curățenie 
  • Nu îți folosi unghiile drept instrumente pentru a deschide anumite lucruri 
  • Folosește cremă hidratantă pentru mâini

În același timp, ia în considerare să mergi regulat la salon pentru întreținerea unghiilor. Este recomandat să îți refaci manichiura o dată la 3 săptămâni cel mult. 

Dacă vrei să te bucuri de o manichiură rezistentă, alege să îți lași mâinile pe seama unor profesioniști. Poți arunca o privire pe conturile noastre de Facebook și Instagram, sau chiar pe site, unde vei vedea că oferim servicii de manichiură de cea mai înaltă calitate. 

Nu doar că echipa noastră este formată din profesioniști, dar folosim și produse alese cu atenție pentru a realiza cele mai frumoase manichiuri. 

Te asteptam si la El Studio Dristor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *