Descoperă 5 tipuri de împletituri par mediu

Părul împletit este extrem de frumos și de elegant, fapt pentru care acest tip de coafură trebuie să fie luată în considerare de către toate femeile care își doresc look-uri chic. O astfel de împletitură este extrem de creativă, reușește să pună în evidență orice femeie și completează în mod ideal toate tipurile de outfituri. 

Cu alte cuvinte, părul împletit reprezintă o idee excelentă în foarte multe situații și zile. Poți purta împletituri par mediu atât în momentele în care mergi la serviciu, cât și atunci când mergi la o petrecere de tip cocktail, de exemplu. Este o coafură versatilă, ușor de realizat și potrivită pentru zilele în care părul nu se așază cum trebuie. 

Împletituri par mediu – Câteva idei de coafuri împletite 

  • Două împletituri tip spic 

Împarte părul în două jumătăți și împletește tip spic fiecare zonă în parte. O astfel de coafură este foarte ușor de realizat acasă, în propria baie, însă dacă consideri că nu ai îndemânarea necesară, poți merge într-un salon cosmetica pentru a cere ajutorul.  

Acest tip de look se potrivește atât în timpul zilelor de lucru, cât și în timpul liber, când tot ceea ce îți dorești este să te plimbi alene prin parc și să bei o limonadă alături de prietene.  

Ceea ce este foarte interesant de reținut este faptul că este perfectă și pentru festivaluri sau petreceri chic, mai ales dacă adaugi puțin sclipici pe cărare.  

  • Coadă de cal împletită 

Te-ai trezit foarte ciufulită, iar părul nu vrea deloc să se așeze așa cum îți dorești? Nicio grija! 

Prinde tot părul într-o coadă de cal, după care împletește-l. În acest fel, obții o coafură modernă, foarte ușor de realizat acasă, care se potrivește de minune atât la vestimentațiile office, cât și la cele casual.  

  • Coc împletit 

Te pregătești să mergi la o petrecere aniversară sau la o nuntă și îți dorești un coc simplu, dar extrem de frumos? Optează pentru un coc împletit, realizat cu mare dibăcie și profesionalism.  

O astfel de coafură nu poate fi realizată cu propriile mâini, deoarece este greu de făcut pe cont propriu, așa că cel mai bine este să ceri ajutorul unor specialiști în domeniu. Doar în felul acesta te poți bucura de rezultatul mult dorit, într-un timp scurt. 

  • Șuviță împletită 

Împletește rapid o șuviță în partea din față și prinde-o subtil sub părul lăsat lejer pe spate. Acest tip de look este unul extrem de tineresc, modern și rapid, care este și foarte versatil. Astfel, poți lua în considerare o astfel de coafură atât în momentele în care mergi la o conferință, cât și atunci când mergi la teatru alături de partener.  

În plus, în cazul în care îți dorești o coafură inedită și foarte creativă pentru un festival sau o petrecere la piscină, alege acest model și completează coafură cu un accesoriu strălucitor. 

  • Multe codițe împletite 

Dacă îți place să fii în centrul atenției cu fiecare ocazie, cu siguranță trebuie să alegi acest tip de look pentru verile toride. Transformă fiecare șuviță de păr într-o împletitură simplă, astfel încât să te bucuri de un look exotic.  

Împletiturile tip afro sunt extrem de apreciate și de iubite la nivel mondial, fapt pentru care trebuie să le iei în considerare. În plus, cu ajutorul unei astfel de coafuri, ieși din tipare! 

Prin urmare, împletiturile par mediu sunt extrem de frumoase și de elegante, așa că trebuie să le iei în considerare, oricând simți nevoia de un plus de originalitate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *