Modele tunsori bărbați în funcție de forma feței in anul 2022

Orice bărbat are nevoie de o tunsoare care să îl avantajeze din toate punctele de vedere. Înainte de a merge la frizer să te tundă este recomandat să te interesezi puțin cu privire la tunsorile care te avantajează în funcție de anumite criterii. În acest mod, atunci când vei ajunge la frizer vei știi care sunt modelele de tunsori bărbați de care ai nevoie pentru ca trăsăturile feței tale să fie puse în valoare. 

Poți merge în orice moment într-o frizerie barbati și vei avea parte de o tunsoare perfecta pentru tine.  

Iată care sunt cele mai perfecte modele tunsori bărbați în funcție de forma feței:

Tunsori bărbătești pentru fața ovală  

Fața ovală este caracterizată prin faptul că lungimea feței este mai mare ca lățimea pomeților. Lățimea frunții este mai mare decât lățimea. Pentru acest tip de față se potrivesc o mulțime de tunsori bărbăteșți.  Încearcă pe cât de mult posibil să eviți tunsorile cu breton. Poți să porți părul scurt în lateral și ceva mai lung în zona calotei. Îl mai poți aranja și într-o parte dacă vrei să ai parte de un aspect fizic mai sofisticat.  

Tunsori bărbătești pentru fața pătrată 

Acest tip de față este considerat a fi foarte masculine și se spune că este o formă ideală pentru bărbați. La fel ca bărbații cu față ovală, față pătrată îți oferă posibilitatea de a experimenta o gama cât mai variată de tunsori.  Frizurile pe care le poți solicită sunt scurte deoarece au rolul de a îmbunătăți și de a accentua trăsăturile. 

Tunsori bărbăteșți pentru fața rotundă 

Poți alege tunsori cu breton înalt sau chiar cu laterale tunse scurt. Mai poți opta și pentru un breton cu o lungime medie sau chiar una medie spre lungă care se poate aranja mai ușor cu gel. Trebuie să eviți pe cât de mult posibil tunsorile periuță și militărești. 

Tunsori bărbăteșți pentru persoanele care au fața în formă de inima 

Dacă ai fruntea lată și pomeți proeminenți cu o barbie îngustă atunci ai fața în formă de inima. Cel mai bine este să eviți pe cât de mult posibil tunsorile foarte înguste deoarece nu vor face decât să accentueze bărbia și lățimea frunții. Tunsorile mediii sau cele până la umăr ți se potrivesc cel mai bine.  Tunsorile scurte îți vor accentua forma feței iar asta cu siguranță nu îți vei dori.  

Tunsori bărbăteti pentru fața alungită 

Acest tip de față este asemănător cu fața pătrată doar că este alungită.  Forma este una dreapta iar pomeții sunt mai lați decât fruntea. Trebuie să eviți tunsorile care lasă părțile laterale prea scurte deoarece îți vor accentua mai mult forma fetei. O tunsoare care este mult prea scurtă în partea de sus și mult prea lungă pe lateral ți se va potrivi foarte bine deoarece va oferi mai mult echilibru între forma fetei și tunsoarea aleasă.   

El-studio este salonul de care ai nevoie 

La El-studio vei găsi cea mai bună echipa care se va ocupa în întregime de modul în care părul tău arată. Vei primi îngrijiri profesionite și te vei simți răsfățat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *