Cum se realizeaza coafura Boxer Braids? Coafura momentului

boxer braids

Impletiturile sunt un simbol al tineretii si puterii in randul femeilor. Fiind una dintre cele mai importante coafuri ale momentului, impletiturile au revenit pentru a oferi stil, putere, dar si incredere in sine. In urma cu ceva timp o astfel de coafura era adoptata doar de femeile care boxau in ring, astfel incat parul sa nu le deranjeze in timpul luptei. In celebrul film Million Dollar Baby, o putem observa pe Hilary Swank care poarta o astfel de coafura.

In momentul de fata, coafura boxer braids se afla in preferintele doamnelor si domnisoarelor din intreaga lume. Acest lucru si datorita unor motive intemeiate. Nu numai ca arata bine, dar sunt complet versatile si adauga un pic de flare oricarui look. Dar adevarul este ca impletirea parului nu este atat de usoara pe cat pare, chiar daca urmaresti un milion de tutoriale pe YouTube ai nevoie si de un strop de indemanare. In cazul in care crezi ca un astfel de proces este mult prea complicat pentru tine, apeleaza cu incredere la un coafor. Acolo o sa gasesti specialisti gata sa iti satisfaca toate dorintele!

Cum faci o coafura boxer braids?

Ce spui sa zici adio cunoscutelor tunsori scurte moderne si sa te reorintezi asupra unui look inedit? Insa, intrebarea este: cum se realizeaza o coafura boxer braid? Exista trei pasi pe care trebuie sa ii respecti! In primul rand, parul tau trebuie sa fie curat, proaspat spalat si periat cat mai bine. Imediat ce ai rezolvat aceste mici aspecte poti incepe cu realizarea impletiturilor. Asadar, daca optezi pentru doua codite boxer braids imparte parul in doua parti egale. Tine cont de simetrie! Apoi incepi impletitura de jos in sus, pornind cu partea aflata la baza si adaugand treptat suvite. Imediat ce ai terminat ambele codite adauga putin fixativ, pentru a te asigura ca intregul look va rezista cat mai mult timp!

Obisnuiai sa optezi pentru o tunsoare par scurt? Ce spui de o schimbare? Coafura boxer braids te va ajuta sa te bucuri de aceeasi lejeritate, dar si de un aspect de invidiat!

Istoria coafurii boxer braids

Acest stil de impletitura a fost folosit pentru a ajuta la diferentierea triburilor, starii civile, religiei si, de asemenea, a reprezentat un simbol al bogatiei si puterii datorita efortului depus pentru realizarea unei astfel de coafuri. Acestea nu au primit un nume specific pana in anii 1990, cand au ajuns populare datorita artistei R&B Janet.

In unele tari din Africa, impletiturile erau o forma de comunicare. In insulele din Caraibe, acestea au fost folosite ca o modalitate de a scapa de sclavie prin formarea unor modele complexe care semnificau o harta!

Asadar, inca mai preferi cunoscutele tunsori bob scurt filat cu volum? Este timpul pentru o schimbare! Coafura boxer braids te va ajuta sa iesi din anonimat si va aduce un plus de stil oricarui look pe care il adopti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *