De ce să mergi în decembrie la salon?

coafuri rapide pentru mame ocupate

Dacă e decembrie, atunci e luna cadourilor, e luna în care te răsfeți și te lași răsfățată. Și cum ai putea defini mai bine răsfățul, dacă nu prin grija și atenția alocate propriului corp.

Salonul de înfrumusețare este locul ideal pentru tot ceea ce înseamnă wellness, perfecțiune și tratamente, iar luna decembrie e luna cea mai bună să mergi la salon. De ce spunem asta?

Deși contextul actual nu îți permite să mai participi la petreceri ca altădată,  asta nu înseamnă că nu trebuie să te aranjezi și să te menții frumoasă. În primul rând, tot ceea ce faci, trebuie să faci pentru tine și pentru starea ta de bine.

Totodată, nu uita: în decembrie ai parte de tot felul de promoții din partea saloanelor, de care poți profita din plin. De exemplu, la El Studio primești în perioda sărbătorilor un voucher în valoare de 50 de lei pentru orice serviciu efectuat în salon. El poate fi folosit pe tot parcursul lunii ianuarie, pentru servicii de înfrumusețare în valoare de minimum 200 de lei. Sună bine, nu-i așa?

În plus, e potrivit să mergi în decembrie la salon și pentru că, vremea rece poate aduce cu sine și câteva inconveniente. Astfel că, nevoile tenului și ale părului sunt mult mai mari iarna. În acest anotimp, atât tenul, cât și părul trebuie hidratate intens. De fapt, mersul la salon aduce și câteva beneficii vieții noastre de zi cu zi. Fie că este vorba despre o simplă tunsoare, de tratamente de păr, o manichiură sau un masaj, vorbim despre un moment pentru a fi tu cu tine, un lucru extrem de benefic și necesar pentru fiecare dintre noi.

Ai auzit vreodată de cineva care s-a dus la coafor doar ca să-i fie spălat părul? Dacă răspunsul este pozitiv, motivul constă în faptul că specialiștii de la salon ne acordă atenția de care avem nevoie și ne oferă relaxarea pe care am căutat-o ​​atât de mult. Relaxare pe care altfel o găsim cu greu în luna decembrie, o lună atât de încărcată și obositoare.

Mai mult, dincolo de beneficiile estetice, a merge la salon este un cadou pentru noi însene, care ne îmbunătățește starea de spirit. A-ți face timp să te răsfeți este întotdeauna util pentru respectul de sine și un moment antistres. Așadar, răsfață-te cu o tunsoare sau cu un tratament de înfrumusețare. Este o modalitate rapidă de a simți că renaști și că ești din nou plină de energie. De aceea, alegi să mergi la salon pentru că: ai grijă de tine, îți acorzi un moment de relaxare, cauți sfaturile potrivite pentru a te simți frumoasă și apreciată. Există nenumărate motive care împing o femeie să meargă la un salon de înfrumusețare. Nu în ultimul rând, îți oferă posibilitatea de a te simți răsfățată într-un mediu protejat, în care un specialist are grijă exclusiv de tine, oferindu-ți un moment de bucurie. De aceea, atenția acordată de un profesionist este întotdeauna preferabilă.

Așadar, nu mai sta pe gânduri: vino la El Studio! Abia așteptăm să te răsfățăm cu cele mai bune servicii! Și pentru ca toate lucrurile să funcționeze cât mai bine, ține cont de următoarele sfaturi:

  • Nu uita sa te programezi din timp pentru perioada 22 – 31 Decembrie pentru serviciile de manichiura, coafor sau cosmetica;
  • Pentru serviciul de vopsit iti recomandam sa ajungi la salon inainte de 22 Decembrie. În apropierea Sărbătorilor de iarnă, solicitările pentru serviciile de coafor sunt foarte mari, astfel că e posbil să găsești mai greu un loc liber.
  • Când alegi să-ți faci un tratament cosmetic, îți recomandăm să-l faci cu 3-4 zile înaintea unui eveniment important, pentru că atunci, efectele vor fi mai vizibile.

www.el-studio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *