Cum să obții un păr aranjat în doar 5 minute?

De câte ori nu ți s-a întâmplat dimineața să nu ai foarte mult timp la dispoziție ca să te pregătești? Pentru că știm că acest scenariu nu îți este deloc străin, iată care sunt sfaturile noastre pentru a obține un păr aranjat în doar câteva minute.

 

Folosește un tratament pentru păr 

Oferă părului un tratament leave-in ce conține antioxidanți și extracte din plante ce oferă prospețimea scalpului. Alege un produs pe care îl poți aplica direct pe scalp, pe părul proaspăt spălat, fără a fi nevoie să te mai clătești după. Astfel, îți vei proteja părul și vei observa rezultatele după câteva aplicări. Părul tău va avea volumul și strălucirea la care te aștepți și va putea fi aranjat cu mai multă ușurință.

tratament

 

Folosește un șampon hidratant pentru păr 

Dacă vrei ca părul tău să arate fabulos imediat după spălare, nu uita să folosești un șampon hidratant, de lungă durată. Un păr hidratat face minuni atunci când ești pe fugă și vrei să-l aranjezi cât mai repede și mai bine.

 

sampon

Folosește o spumă pentru volum 

Secretul unui păr plin de volum este aplicarea unei spume pe păr după ce l-ai spălat. Așteaptă ca acesta să se usuce, însă nu în totalitate. Aplică spuma pe părul umed iar apoi împletește-l. Dimineață, după ce vei desface împletiturile vei observa că acesta va  fi ușor ondulat și cu volum.

spuma

 

Folosește un fixativ puternic pentru păr

Fixativul este unul dintre acele produse de styling care salvează orice coafură. Fie că îți place să porți părul prins sau liber, aranjează-l rapid prin tapare și folosește un fixativ pentru a-l fixa.

fixativ

Nu uita  aceste sfaturi  și cu siguranță vei obține un look reușit. Pentru un plus de strălucire apelează la salonul de frumusețe El Studio, unde specialiștii îți vor dezvălui și alte trucuri de înfrumusețare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *