Coafuri simple și rapide când ești în până de idei

coafuri simple si rapide

Coafurile simple sunt cea mai bună metodă pentru a avea un look unic zi de zi cu un minim de efort. Cele mai des întâlnite coafuri rapide sunt: coada de cal, cocurile messy sau pur și simplu părul lăsat liber pe umeri. Știai că poți avea un look nou de fiecare data când îți dorești în doar 10 minute? Iată câteva coafuri simple la care să apelezi când ai nevoie de un strop de inspirație.

Coafuri simple cu împletituri

În topul modelelor de coafuri regăsim împletiturile simple care nu necesită o anume experiență pentru a beneficia de aspectul cool pe care ni-l oferă. În primul rând trebuie să te decizi cum îți vei împleti părul: toată podoaba capilară, tip bentiță sau poate doar pe jumătate din păr. Împletitura tip cascadă este una dintre cele mai la modă coafuri rapide și o poți executa în nenumărate moduri. Alege punctul din care vei începe. Dacă alegi o cascadă laterală, tot ce trebuie să faci este o codiță împletită si pe parcursul acesteia să strecori câte o șuvița de păr, de deasupra coditei, prin ochiurile acesteia.

Acesorii pentru coafuri simple

O a două variantă pe care noi o recomandăm este folosirea accesoriilor pentru a da un plus de stil coafurii alese. Folosește bucăți de datela sau fire strălucitoare în coafurile de tip coadă și vei transformă o simplă coafură într-o operă de artă. Indiferent de stilul pe care îl adopți, un accesoriu de păr va completa perfect stilul tău.

Avem o multitudine de modele de coafuri din care să ne alegem, dar de cele mai multe ori nu dăm importanță acestor mici detalii care fac diferența. Vino în saloanele El Studio și haide să vedem împreună ce tip de coafură ți se potrivește cel mai bine. Află mai multe detalii despre secretele din hairstyling!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *