Cele mai bune tratamente pentru acneea minoră

tratament acnee microdermoabraziune

Acneea afectează o mare parte a populației la nivel mondial și, dacă faci parte din majoritate, sigur ai încercat o mulțime de tratamente pentru acnee, atât renumite, cât și mai puțin convenționale și știute. Ce tratamente de coșuri și puncte negre trebuie să folosim pentru a avea un ten curat, fără imperfecțiuni? Care sunt secretele unei fețe luminoase, fără probleme?

Identificarea tratamentului de acnee special pentru tenul tău

În primul rând, este foarte important să stabilești tipul acneei pe care îl ai. Există foarte mule forme ale acestei afecțiuni și fiecăreia dintre ele îi corespunde un anumit tip de tratament. În cazul în care aplicați diverse creme sau luați tratamente pe care orală fără recomandarea un specialist înainte, riscați să agravați problemă pe care o aveți deja.

Curățarea tenului

Curățarea tenului este unul dintre cei mai importanți factori când vine vorba de tratarea coșurilor. Că regulă de bază, demachiaza-te de minim 2 ori pe zi, dimineață și seară. Folosește o loțiune de tip gel pe care să o îndepărtezi cu apa, o loțiune tonică pentru a-ți revitaliza tenul și o cremă hidratanta pentru a-i păstra elasticitatea. Foarte important este să-ți alegi aceste produse tot în funcție de tipul tău de ten.

Tratamente faciale

Una dintre metodele practicate pentru reducerea imperfecțiunilor la nivelul feței este microdermoabraziunea. Acest tip de tratament este unul minim invaziv ce ajută la îndepărtarea stratului superficial al pielii, folosind granule abrazive. Este indicat să urmați aceste proceduri pentru o perioadă de timp stabilită împreună cu un specialist pentru a obține rezultatele dorite. Microdermoabraziunea este recomandată pentru acneea superficială și pentru eliminarea punctelor negre.

Un alt avantaj pe care îl prezintă este faptul că ajută la secreția naturală de colagen, substanță ce ajută la umplerea ridurilor și cicatricilor existente, într-un mod natural, fără intervenții estetice. După câteva ședințe, o să obții o piele mai fermă și mai ales, foarte luminoasă.

El Studio îți pune la dispoziție 9 locații centrale cu servicii complete de înfrumusețare. Specialiștii El Studio îți vor recomanda tratamentul pentru acnee optim pentru tenul tău. Fă-ți o programare acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *