Epilarea cu laser rămâne o opțiune viabilă chiar și în sezonul cald

Pe măsură ce temperaturile ridicate ne obligă să ne dezvăluim trupurile în ținute cât mai sumare, multe femei se confruntă cu o dilemă comună: să continue sau să oprească procesul de epilare cu laser în sezonului estival. Există o serie de mituri și preocupări asociate cu epilarea pe timpul verii, însă este important să ne reamintim că înlăturarea părului nu cunoaște sezoane și poate fi realizată cu succes chiar și în această perioadă.

Ai la îndemâna mai mult opțiuni pentru îndepărtarea părului nedorit

Există numeroase metode de epilare disponibile, inclusiv epilarea cu ceară, epilarea cu laser, epilarea cu IPL (lumină intens pulsată), epilarea cu lama de ras, crema depilatoare și multe altele. Fiecare metodă are avantajele și dezavantajele sale, iar alegerea depinde de preferințele individuale ale fiecărei persoane.

Ce alegi dintre toate acestea

Cea mai rapidă metodă rămâne desigur lama de ras, însă câte dintre voi nu s-au confruntat ulterior cu foliculita sau iritația generată de această procedură? Sau cu firele crescute sub piele? Ei bine, în saloanele El Studio găsești o altă metodă de îndepărtare a părului cu efecte imediate, dar mai ales de durată, care nu irită pielea, ba chiar tratează foliculita. Despre ce este vorba? Epilarea cu laser, desigur! Poți beneficia de această procedură în orice perioadă a anului, deoarece aparatul de ultimă generație folosit permite acest lucru, îndepărtând delicat si sănătos toate firele de păr.

Siguranță, protecție și rezultate rapide cu ajutorul epilării cu laser

Comparativ cu tehnologia veche, aparatul pentru epilare de lungă durată folosește acum 3 lungimi de undă și acționează pe toate tipurile de păr, fie că este subțire sau blond, cât și pe pielea bronzată sau pe tenul închis. El are o super putere, într-un timp scurt de expunere: 2000W / 10-100 ms, ședințele de laser fiind mult mai eficiente, cu rezultate care se văd imediat. Atenție, chiar dacă poți face aceste ședințe și în sezonul estival, este recomandat să eviți expunerea la soare înainte și după procedură, pentru una-două săptămâni.

Rezultate pe termen lung

De ce să optezi pentru o astfel de procedură? Pentru că îți oferă rezultate pe termen lung. Nu vei mai avea pielea iritată, foliculita va dispărea, iar tu te vei bucura de o piele netedă și catifelată pe tot parcursul anului.

Regimul de îngrijire continuă și acasă

Epilarea cu laser nu se rezumă doar la îndepărtarea părului, ci și la îngrijirea corespunzătoare a pielii. În timpul verii, când este expusă mai mult la factori externi precum soarele, sărurile sau clorul din apă, este important să se mențină o rutină de îngrijire adecvată. Aceasta poate include exfolierea regulată, hidratarea și utilizarea de produse calmante și hrănitoare pentru a menține pielea sănătoasă și strălucitoare, dar mai ales de produse cu protecție UV ridicată.

Te-am convins, vrei să începi ședințele cât mai curând? La El Studio beneficiezi de o super ofertă în această perioadă, află mai multe detalii din linkul următor https://laser.el-studio.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *