Cele mai frumoase coafuri pentru ziua de Craciun

In goana dupa cadouri, cu greu ne mai gasim timp sa ne gandim la coafura pe care sa o alegi pentru Craciun. Fie ca ai parul scurt, mediu sau lung trebuie sa alegi ceea ce te avantajeaza.

coafura_principala

Iata cateva idei pentru seara in care il astepti pe Mos Craciun:

Daca ai parul scurt, alege o bentita asortata cu tinuta pe care o porti, sau prinde-ti bretonul cu cateva clame discrete. De asemenea, poti alege sa iti dai parul cu ceara sau spuma si sa-l piepteni pe spate. Este o coafura pe cat de simpla, pe atat de eleganta.

Daca ai parul mediu, deja optiunile se inmultesc. Pentru o tinuta foarte eleganta alege un coc impletit. Este foarte elegant si tineresc in acelasi timp. Daca vrei sa-ti lasi parul pe spate, piaptana-ti bretonul catre spate si fixeaza-l bine asa. Vei avea un look care cu siguranta a atrage toate privirile.

coada_subtire

Cele care au parul lung, au o gama infinita de posibilitati in functie de evenimentul la care participa si de tinuta pe care au ales-o.

Poti opta pentru un coc mic prins la spate sau un coc facut dintr-o coada impletita. Acesta din urma se vede mai bine daca ai parul deschis la culoare sau ai suvite. O alta idee este sa-ti lasi parul pe spate, sa-l ondulezi sau sa-l indrepti cu placa si sa-ti prinzi bretonul intr-o coada subtire la spate.

Impleteste-ti o coada si prinde-o in varful capului intr-un coc. Asorteaza o pereche de cercei lungi stralucitori si vei fi regina serii oriunde te-ai afla. Sau poti opta pentru o impletitura foarte complexa, asemenea celei din imaginea de mai jos.

coafura

 

Craciun Fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *