Trendul care te intinereste in cateva ore. Cum sa ai un par natural, ca de bebelus

Toate vrem sa avem un ten fin si o piele catifelata “ca de bebelus”. Dar de ce sa nu avem si un par sanatos si frumos ca cel al bebelusilor? Expertii in coafura au descoperit cum pot reda stralucirea si frumusetea parului, iar aceasta tehnica a devenit rapid un trend in toata lumea: “babylights”.

 

Cu babylights se poate crea foarte usor un look fresh, natural care va sterge imediat cativa ani de pe chipul tau fara vreo interventie chirurgicala.

babylights

Pentru a da impresia de luminozitate, suvitele trebuie sa fie foarte subtiri si sa urmareasca linia paului tau. Suvitele nu trebuie sa fie foarte deschise, ci doar o nuanta mai luminoase pentru a nu avea un look prea dramatic.

Daca vrei o schimbare de look pentru a fi mai tanara si mai frumoasa in cateva ore, apeleaza cu incredere la babylights!

Pregateste-te de Sarbatorile de iarna si rasfata-ti parul cu o schimbare de look extrem de chic in saloanele El Studio! Evident, daca ai parul deteriorat, opteaza cu incredere pentru un tratament de hidratare. Vei fi incantata de rezultat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *