Vrei sa incepi 2016 cu un nou look? Uite ce coafuri si culori sa incerci anul acesta

Fie ca vrei sa iti schimbi radical look-ul sau doar sa adaugi culoare parului tau, in 2016 poti incerca cele mai indraznete culori. Anul acesta este unul al contrastelor, in care cu cat esti mai inovatoare cu atat vei fi mai admirata.

De asemenea, nu uita bentitele, agrafele cu pietricele colorate sau diademele gingase. Sunt accesorii pe care le poti asorta cu orice tinuta in 2016.

katy_perry_mov

Domnisoarele si doamnele indraznete, pot obtine un look fresh si cool cu o tunsoare scurta si agresiva. Daca nu vrei sa te tunzi scurt, iti poti face o tunsoare asimetrica si iti poti  face suvite in culori puternice. Daca preferi stilul elegant adauga parului tau diademe, bentite sau agrafe cu pietre viu colorate.

In ceea ce priveste culorile care se poarta in 2016, blondul gri este vedeta si este completat de nuante indraznete de albastru metalizat, mov sau rosu electric. O alta culoare foarte populara in 2016 este burgundy si ofera un look nobil si seducator.

Iata cateva idei pe care le poti pune in aplicare in 2016:

par_gri

 

Logo's "Trailblazer Honors" 2015 - Arrivals

Este o fire indrazneata si adori culorile vibrante? Iti doresti o schimbare de look? Ei bine, nu mai sta pe ganduri si vino in saloanele El Studio!

el_studio_suvite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *