Ce este peelingul facial și cum se utilizează?

produse peeling facial

Peelingul facial natural sau chimic este un tratament dermato-cosmetic cu ajutorul căruia obținem un ten mai curat chiar după prima ședință. Scopul acestuia este acela de a îndepărta celulele moarte de la suprafața tenului, curățând astfel porii de toate impuritățile cu care au fost acoperiți. Care sunt avantajele peelingului pentru față și cum se folosește?

Peelingul facial poate elimina orice imperfecțiune

Peelingul poate fi considerat și un tratament de întinerire deoarece, prin îndepărtarea celulelor morate este stimulată producția de celule noi. Astfel tenul tău își va recăpăta fermitatea. Ridurile și punctele negre sunt două dintre problemele frecvente cu care ne confruntăm. Produsele folosite în cadrul unui astfel de tratament profesional îți vor elimina straturile superioare ale epidermei, lăsând în urmă un ten vizibil mai curat și ajutând la regenerare celulară, strângerea porilor, reducerea liniilor fine, a celor profunde și eliminarea petelor pigmentare lăsate de cicatrici sau soare.

Tipuri de peeling

În funcție de tipul de peeling facial ales și de durată pe care alegi să fie efectuate aceste proceduri, te va ajuta la eliminarea completă a imperfecțiunilor și pielea ta va fi revitalizată și va străluci tot timpul. Încă un plus adus de aceste proceduri este acela al măririi gradului de elasticitate a pielii. De asemenea, pielea va fi capabilă să absoarbă mult mai bine toate produsele pe care le vei folosi ulterior începerii seriei de proceduri. Poți alege între mai mult tiprui de peeling și anume: peeling mecanic, peeling chimic, peeling superficial, peeling profund, peeling cu laser etc. În funcție de tipul de peeling pentru care optezi, vor apărea și rezultatele dorite.

El Studio și Academie Derm Acte – pentru un ten perfect!

Atunci când vine vorba despre alegerea unui salon în care să începi aceste proceduri, trebuie să alegi un salon cu grad ridicat de încredere cu o echipă profesionistă care să fie capabilă să execute aceste proceduri faciale că la carte. Saloanele El Studio folosesc o gamă profesională de produse pentru tratamente de peeling facial: Academie Derm Acte. În funcție de tipul de ten pe care îl are fie care client, se vor folosi potrivite din această gamă. Dacă ești în căutarea unui peeling facial în București, fă-ți și tu o programare într-unul dintre saloanele El Studio și bucură-te de un ten radiant 24/7!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *