Ce faci dacă nu ți-ai vopsit bine părul acasă?

Te-ai decis să îți faci suvite blonde acasa sau să-ți schimbi toată culoarea părului, dar rezultatul nu e ceea ce ți-ai dorit? Vopsitul acasă este tentant din mai multe puncte de vedere. Însă, acest lucru poate veni cu anumite riscuri. Partea bună este că în cazul în care nu ești mulțumită de ce ți-a ieșit, rezultatul nu este permanent!

Află din acest articol ce poți face dacă nu ți-ai vopsit bine părul acasă. 

Cum îți repari părul în urma unei vopsiri eșuate? 

Ai cumpărat din supermarket cutia de vopsea și te-ai apucat pe cont propriu să îți vopsești părul. Lucrurile au decurs bine până în punctul în care observi că vopseaua nu s-a prins uniform pe păr? Ce poți face în această situație? 

Ei bine, nu te panica. Cel mai probabil ai ajuns în această situație, deoarece nu ai distribuit vopseaua în mod egal pe păr. Chiar dacă nu arată deloc estetic, cu puțină răbdare poți remedia această situație neplăcută.  

Primul lucru de care trebuie să ții cont este că soluția nu este să adaugi iar vopsea pe păr. După o astfel de intervenție, firele de păr sunt fragile și au nevoie de puțin timp până pot fi iar supuse unei vopsiri. De aceea, ce poți face tu este să te speli pe cap cu un șampon clarifying pentru a reduce din intensitatea culorii în zonele de păr cu probleme. Poți repeta procesul de mai multe ori folosind apă fierbinte.  

După ce reușești să mai estompezi culoarea, așteaptă o perioadă ca părul să își revină. Pentru a grăbi procesul, poți folosi produse sau alte tratamente de regenerare a firelor de păr. Când simți că podoaba ta capilară nu mai este fragilă, îți poți face o programare la salon pentru a te vopsi corect. Nu încerca să faci tot tu asta. Sunt șanse foarte mari ca, dacă prima oară nu ți-a ieșit, sa nu fie ok nici cea de a doua încercare.  

Indiferent că este vorba doar de niște suvite blonde sau vrei să îți vopsești tot părul, alege să te lași pe mâna unor experți. La noi în El Studio salon coafură poți beneficia de servicii de calitate oferite de o echipă de profesioniști.  

Deteriorarea texturii părului

În cazul în care nu culoarea părului este problema, ci textura pe care o are acesta în urma intervenției, soluția este alta. Din păcate, într-o situație de genul nu mai sunt prea multe lucruri de făcut. Dacă părul tău a fost deteriorat vizibil, singura variantă este să tunzi partea afectată. Ținând cont de faptul că nu a fost o idee bună să te vopsești singură, nu încerca nici să te tunzi acasă dacă nu ai experiența necesară.  

Cum am recomandat și anterior, alege să faci astfel de intervenții în cadrul unui salon de înfrumusețare. Astfel, în loc să te chinui să repari niște suvite blonde acasa, te poți bucura de câteva momente de răsfăț în care părul tău este manevrat cu grijă.

Aruncă o privire pe pagina noastră de Facebook pentru a vedea poze cu creațiile noastre! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *