Coafuri de Paște: Trenduri 2022

Paștele nu este doar despre mese festive. Acum este un moment perfect să ai grijă de tine și să te simți bine în pielea ta. Iar cu toate vizitele care o sa aibă loc în cele trei zile speciale, trebuie să te gândești la ce haine vei purta, dar și cum îți vei face părul. 

Află din acest articol ce coafuri de Paște sunt în trend în 2022. 

Coafura coada cu bucle 

Coada de cal nu se va demoda niciodată! Dacă ești fan al acestei coafuri, îi poți da un upgrade făcându-ți și niște bucle. Astfel, vei aduce un plus de eleganță aspectului tău.  

Coafura coada cu bucle poate fi realizată foarte ușor. Tot ce îți trebuie este un ondulator, un elastic de păr și câteva agrafe: 

  1. Creează buclele cu ajutorul unui ondulator cu tijă medie 
  2. Prinde-l într-o coadă mai înaltă cu ajutorul elasticului 
  3. Acoperă elasticul cu o șuviță de păr pe care o prinzi cu agrafele. 

În doar trei pași creezi coafura coada cu bucle perfecta de Paște!

Coc elegant 

Cocul elegant este perfect pentru primăvară și mai ales pentru ziua de Paște. O astfel de coafură îți oferă nivelul de rafinament perfect! Partea bună la acesta este că se potrivește cu orice stil vestimentar. Fie că vrei să te îmbraci elegant sau mai sport, nu vei da greș cu un coc la baza gâtului.  

Această coafură se realizează în următorii pași: 

  1. Fă o cărare pe mijloc 
  2. Prinde părul într-o coadă joasă 
  3. Răsucește coada și creează un coc 

Asta este tot! Important la această coafură este să ai părul cât mai lipit de cap.  

Jumătate sus, jumătate jos 

Dacă vrei o coafură și mai simplă, poți alege să îți prinzi doar o parte din păr într-o coadă înaltă, Acest look funcționează și pe părul lung, dar și pe cel ondulat. Dacă nu îți place cum se vede elasticul de păr, poți face ca la coada de cal și să îl acoperi cu o șuviță de păr. 

Bucle lejere 

În cazul în care nu îți dorești să îți prinzi părul în nici un fel, poți alege clasica coafură cu bucle. Totuși, ia în considerare să îți ondulezi părul într-un mod subtil pentru a nu da impresie de coafură de nuntă. Dacă totuși îți dorești să accesorizezi părul, poți folosi o bentiță sau două clame mai mici, cu care să prinzi părul în laterale. 

Nu toată lumea are răbdarea sau experiența necesară să își facă părul acasă. De aceea, poți alege să mergi la un salon de înfrumusețare. Acolo te asiguri că părul tău arată perfect în ziua de Paște. Cu atât mai mult, te poți bucura și de câteva clipe de răsfăț cât timp îți lași părul pe mâinile experților.  

Dacă nu știi la ce coafor să mergi, El Studio îți stă la dispoziție cu o echipă de profesioniști care știu cum să îți pună părul cu adevărat în evidență. Aruncă o privire pe pagina noastră de Facebook unde poți vedea poze cu clientele care ne trec pragul pentru a le ajuta pentru a avea coafura perfectă. Programează-te acum pe site-ul nostru și bucură-te de cea mai frumoasă coafura coada cu bucle !  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *