Ce culoare de par se potriveste pentru ochii caprui?

Culoarea părului este modul perfect în care poți să îți armonizezi trăsăturile feței. Dacă vrei sa îți faci o schimbare de look, dar mai întâi vrei să știi ce culoare de par se potriveste pentru ochii caprui, citește acest articol. În continuare îți vom exemplifica alegerile noastre cu poze, așa că aruncă o privire și vezi care din aceste culori sunt îți scot cel mai bine ochii în evidență.

Ce culoare de păr ți se potrivește?

Când te gândești la ochi căprui, ai impresia că fiind o culoare comună se potrivesc cu toate nuanțele de păr. Însă, lucrurile nu stau chiar așa. Într-adevăr, ochii căprui arată bine cu toate culorile. Totuși, întrebarea este, ce culoare de par se potriveste pentru ochii caprui cel mai bine?

Blond auriu

Conturează-ți chipul și evidențiază-ți ochii căprui cu ajutorul unui blond auriu. Reflexiile calde care dau iluzia de strălucitor îți vor oferi cu siguranță un aer sofisticat. În același timp, această alegere va oferi dimensiune părului tău.

Această culoare poate fi cel mai bine pusă în evidență cu ajutorul unei coafuri cu bucle lejere.

Blond platină

Aceasta este o opțiune mai îndrăzneață. Chiar dacă procesul poate fi unul mai lung pentru a ajunge la această culoare, rezultatul face ca efortul să merite. Această nuanță de blond va scoate în evidență culoarea ochilor, creând un contrast uimitor.

Dacă dorești o nuanță de blond cât mai deschisă, ia în considerare o culoare cu un subton cald, nu rece. Astfel vei pune in evidenta cu adevarat culoarea ochilor caprui. În cazul în care ai pielea mai închisă la culoare, tonurile calde vor arăta și mai bine.

Castaniu

Dacă vrei să optezi pentru o culoare de păr castaniu, ia în considerare faptul că această nuanță se pretează cel mai bine la persoanele care au tenul deschis la culoare. Dacă ai ochii căprui spre verde, cu atât mai mult ți se potrivește această culoare.

Arămiu

Vrei să ieși din tipar cu o culoare de păr mai diferită? Alege arămiul. Ca și castaniul, această culoare se potrivește perfect persoanelor care au ochii căprui spre verde. Dacă ți se pare prea îndrăzneț, poți apela la o nuanță de blond cu accente de scorțișoară.

Brunet decolorat de soare

Dacă nu dorești să îți decolorezi agresiv părul sau pur și simplu nu te tentează culorile deschise, poți apela la un „brunet decolorate de soare”. Astfel, poți rămâne la o nuanță închisă oferind un aspect voluminos părului tău.

În cazul în care nu ești convinsă ce culoare de par se potriveste pentru ochii caprui, poți să ne faci o vizită la coafor Victoriei unde experții noștri în materie de păr te pot sfătui. Experiența lor în domeniu te poate ajuta să te asiguri că ai făcut alegerea potrivită.

În același timp, o persoană specializată îți poate spune dacă culoarea pe care ai ales-o este realizabilă pe părul tău și cât durează procesul. Există situații în care schimbarea culorii părului necesită mai multe ședințe. De exemplu, părul brunet trebuie decolorat de mai multe ori, cu pauze între intervenții pentru a putea ajunge la bond. Acest lucru se face pentru a nu deteriora părul. 

De asemenea, El Studio îți oferă și servicii par vopsit ombre! Așadar, nu rata o programare la noi!

Fă-ți o programare la noi și lasă-ți părul pe mâinile unor experți. Aruncă o privire pe site-ul nostru și vei găsi lista cu prețuri, dar și detalii despre pachete promoționale pe care ți le-am pregătit.

Un comentariu la „Ce culoare de par se potriveste pentru ochii caprui?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *