Cât costă o epilare definitivă pe tot corpul și când e momentul potrivit pentru un astfel de tratament?

E toamnă și am o veste bună pentru tine: tratamentele de îngrijire și înfrumusețare sunt în toi! Acum este momentul perfect pentru a avea grijă de tine și pentru a relua procedurile de înfrumusețare suspendate pe timpul verii, când expunerea la soare ar fi putut provoca leziuni ale pielii. De aceea, toamna este momentul perfect pentru a porni în această nouă aventură a frumuseții.

Iată și motivele:

      În primul rând, pentru că în acest sezon, pielea aproape că a revenit la culoarea de dinaintea bronzului, iar firele de păr nu mai sunt decolorate de soare, ci, de asemenea, revin la culoarea inițială. În concluzie: acum sunt îndeplinite cele mai bune condiții pentru epilare definitiva cu laser.

       Mai exact, lunile septembrie și octombrie, când nu te mai expui în mod expres la soare, sunt lunile ideale pentru a începe un proces de îndepărtare a părului cu laser. În schimb, pe timpul verii, cel mai bine este de evitat un astfel de tratament: laserul pentru îndepărtarea părului, precum și lumina pulsată, fac pielea deosebit de sensibilă la soare, riscând astfel să provoace inflamații ale melanocitelor, petele solare. Astfel că toamna este momentul perfect pentru a lupta împotriva petelor de piele, a semnelor de îmbătrânire, pentru a îndepărta tatuajele, dar și pentru efectuarea tratamentelor cu laser care îndepărtează cicatricile, întăresc și fac pielea mai tânără.

Începe toamna, ca să arăți impecabil vara!

      „De ce să începi un tratament de înfrumusețare toamna? Pentru că avem nevoie de timp pentru a învinge părul inestetic odată pentru totdeauna. Explicația: părul crește în etape, iar o ședință de tratament se face la un interval de 3-4 săptămâni, în funcție de ritmul de creștere al acestuia. Grosimea firului de păr nu influențează timpul procedurii, ci suprafața. O ședință durează între 16 și 60 de minute, în funcție de zona afectată. De exemplu, epilarea inghinală durează maximum 30 de minute, deoarece vorbim despre o suprafață mică. Dacă epilăm o suprafață mai mare, un tratament poate dura chiar și 45 de minute. Din păcate, o singură sesiune de laser cu diode 808 nu este suficientă pentru a eradica definitiv părul nedorit. Pentru rezultate optime se recomandă un pachet între 10 – 15 ședințe, fără a se depăși 22-28 zile de la o ședință la alta.”, explică specialiștii El Studio.

       La El Studio beneficiezi de cea mai bună experiență și cel mai bun tratament de îndepărtare a părului de pe corp: aici vei găsi un aparat super performant (3 lungimi de undă: ALEXANDRITE 755nm, DIODA 808nm, YAG 1064nm – High Intensity Diode Laser), tehnologie 2022, dar și cel mai bun pret de pe piață!

        Alege acum un pachet full body de epilare definitivă laser si beneficiezi de 25% reducere în perioada de lansare: 450 lei în loc de 600 lei / ședinta full body. Rezervă un loc la salon și bucură-te de cel mai bun tratament de îndepărtare a părului.

Grăbește-te! Oferta este limitată, iar timpul trece repede!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *