Cat costa epilarea definitiva IPL?

Epilarea cu laser este o forma permanenta de indepartare a parului de pe corp, care utilizeaza impulsuri de lumina laser, cu scopul de a distruge foliculii de par. Acest proces este privit precum o investitie pe termen lung. Poate fi considerat initial un tratament costisitor, insa suma cheltuita poate fi amortizata in cativa ani, prin economisirea costurilor epilarii clasice.

Daca te intereseaza o astfel de procedura, cu siguranta vrei sa afli cat costa epilarea definitiva cu laser. Citeste randurile de mai jos si afla de la expertii El Studio cat trebuie sa platesti pentru tratamentul de epilare IPL

Cat costa epilarea definitiva? 

Daca vrei sa afli cat costa epilarea definitiva, descopera  ca exista mai multi factori care compun pretul acestei proceduri.  

Costurile pentru indepartarea parului cu laser variaza in functie de zona corpului tratata si de numarul de sedinte necesare pentru obtinerea rezultatelor mult dorite.  

Numarul sedintelor este  influentat de culoarea parului, nuanta pielii, grosimea firului de par, varsta si alte caracteristici de acest fel. Astfel, chiar daca in general sunt necesare circa 6-10 sedinte pentru a te bucura de o piele fina si lipsita de fire de par, acestea pot varia de la caz la caz.  

De asemenea, numarul de sedinte poate fluctua mult si in functie de zona tratata. De exemplu, indepartarea parului de pe picioare poate dura mai mult, decat in cazul parului din dreptul buzei superioare.  Acest lucru se datoreaza faptului ca exista o suprafata mai mare de acoperit, ceea ce necesita  un timp mai indelungat pentru obtinerea rezultatelor finale.  

Retine ca tratamentul de indepartare a parului cu laser nu este o solutie rapida. Un singur tratament de indepartare a parului cu laser poate fi suficient pentru a face parul mai subtire si mai fin, dar este un proces indelungat, ce trebuie mentinut ulterior la un interval de circa 4-6 luni.  

In majoritatea tipurilor de saloane de infrumusetare poti gasi preturi pe sedinta. De aceea, este important sa mergi la o prima sedinta in care sa-ti fie verificat firul de par, pentru a sti exact care este pretul final pe care trebuie sa-l achiti.  

3 motive pentru care sa faci epilare definitiva cu laser 

Epilarea cu laser poate fi costisitoare, dar vine la pachet cu o serie de beneficii, inclusiv: 

  • Elimina parul nedorit –  Aceasta este solutie permanenta de indepartare sau de reducere a parului de pe corp.   
  • Netezeste pielea –  Epilarea cu laser poate diminua risul de aparitia a problemelor pielii asociate cu dezvoltarea parului, cum ar fi foliculita.   
  • Reduce timpul petrecut pentru ingrijirea pielii –  Dupa ce finalizezi sedintele de epilare definitiva, nu mai trebuie sa petreci constant minute in sir pentru a elimina parul cu ceara sau cu aparatul electric ori de ras.  Poti uita cu totul de acest tip de activitate! 

In concluzie, exista o multime de beneficii de care te poti bucura cu epilarea definitiva. De aceea, suna si programeaza-te in saloanele El Studio pentru o prima sedinta, pentru a afla cat costa epilarea definitiva pentru tine!  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *