Stii ce manichiuri porti anul acesta: Modele unghii french 2023

Poate fi destul de complicat sa gasesti lunar noi idei de manichiuri care sa arate bine si care sa se potriveasca stilului tau. Daca in ultima vreme ai ales mai multe variante cu pietre stralucitoare, culori indraznete si picturi deosebite, poate a venit momentul sa incerci si cateva modele unghii french.
 

Ca sa-ti usuram munca, ti-am pregatit noi deja 5 tipuri de french pe care le poti purta cu toata increderea in acest an. Toate sugestiile de aici se afla in tendinte si te ajuta sa iesi din anonimat! 

Modele unghii french pentru toate gusturile 
 

Renunta la french-ul clasic, atunci cand iti doresti sa fii originala si creativa in privinta unghiilor.  

Iata cateva modele unghii french nonconformiste, dar in voga: 

  • French cu doua culori 
     

Pastreaza baza nude a french-ului clasic, insa pentru varful unghiilor alege sa imbini armonios doua nuante puternice. De exemplu, poti opta pentru un albastru metalic si un roz intens.  
 

Aceasta este o manichiura simpla, dar de impact! Mergi intr-un salon infrumusetare si roaga expertul in manichiura sa te ajute cu acest model chic de french 2023. 

  • French colorat 

Nu te poti hotari la doua culori cu ajutorul carora sa te bucuri de un french cu aspect unic? Atunci alege pentru fiecare unghie in parte cate o alta nuanta indrazneata. Este un model de french perfect pentru lunile de vara, mai ales daca mai adaugi si cateva flori albe pe patul unghial.  

  • French multicolor 

In cazul in care iti surade varianta de french de mai sus, insa iti doresti, totusi, mai multa culoare, atunci aceasta idee este pentru tine! 

Alege cate o nuanta diferita de baza pentru fiecare deget si alte culori pentru varful unghiilor. In felul acesta, obtii o manichiura cu care nu ai cum sa treci neobservata! 

  • French albastru 
     

Daca esti o fire timida, care nu are curajul de a purta foarte multe culori pe unghii, atunci poti opta pentru o baza clasica de french, pe care sa o completezi cu un albastru intens in varf.  

Aceasta nuanta de blue este la mare cautare in acest an, deoarece este versatila, eleganta si tinereasca. Astfel, ai toate motivele pentru care sa te indrepti catre aceasta idee de french, ce te duce cu gandul la mare! 

  • French cu baza colorata 

Daca doresti sa schimbi baza unghiilor, nu varful, atunci poti alege o nuanta placuta si calda cu care sa colorezi patul unghial. Finalizeaza manichiura cu clasicul alb al french-ului, situat in varful unghiilor. 
 

Aceasta este o varianta usor de pus in practica, dar de efect! Alege-o oricand iti doresti o manichiura rafinata si creativa, in acelasi timp! O poti purta oriunde, inclusiv la serviciu sau la festivaluri! 

Asadar, opteaza pentru aceste modele unghii french 2023, atunci cand vrei sa porti manichiura aflate in tendinte, care sa iti completeze perfect tinutele zilnice! Mergi intr-un salon manichiura pedichiura si simte-te rasfatata, in timpul in care unghiile tale prind culoare! Poti sa alegi El Studio, unde o echipa de specialisti asteapta sa iti ofere cele mai frumoase rezultate! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *