Care sunt beneficiile epilării definitive IPL?

Epilarea IPL reprezintă o nouă tehnologie care ajută la eliminarea părului inestetic de pe suprafața corpului. El Studio vă pune la dispoziție tratamentul de epilare definitivă, în funcție de nevoile fiecăruia.

epilare-definitiva-axila

Beneficiile epilării definitive IPL

În primul rând, acest tip de tratament este aprobat de Ministerul Sănătății, fapt care oferă siguranță tuturor celor care apelează la el. În al doilea rând, fiecare tratament este personalizat și adaptat nevoilor și caracteristicilor personale. Totodată, rezultatele sunt de lungă durată, iar suprafețele extinse se tratează într-un timp scurt. De asemenea, senzația de disconfort este mică în comparație cu alte metode de epilare. În cadrul salonului de înfrumusețare, puteți beneficia de un tratament de epilare definitivă IPL profesionist, cu ajutorul căruia să vă puteți bucura de o piele fină și catifelată.

Start-Academy-epilare-definitiva-si-tratamente-dermato-IPL-SHR-Glatt-MedSpa

Cum îndepărtează tehnica IPL părul inestetic?

Această tehnică presupune transmiterea de impulsuri controlate de o lumină intensă, care vor penetra pielea fără să fie afectată o altă parte a pielii. Când lumina va fi absorbită de foliculii de păr, căldura generată împiedică și distruge apariția alor fire de păr. Datorită eficienței acestui tip de tratament, îl poți folosi atât pentru spate, umeri, abdomen sau picioare. De asemenea, zonele precum bărbia, mustața sau perciunii se tratează foarte repede, în doar câteva minute. Apelează la un salon de înfrumusețare profesionist și bucură-te de un astfel de tratament care, cu ajutorul căruia te vei bucura de o piele fină și catifelată.

epilare-definitiva-IPL-acasa-sau-salon

Satisfacția de a vă oferi cele mai bune servicii și tratamente de înfrumusețare ne motivează să aplicăm cele mai noi tehnici care să vă satisfacă și cele mai pretențioase cerințe. Te așteptăm la El Studio ca să te răsfeți din plin cu toate serviciile de înfrumusețare oferite de specialiștii noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *