3 Trucuri Pentru Creșterea Rapidă a Părului

Un păr frumos, lung și sănătos este dorința fiecărei femei. Pentru a obține acest lucru este nevoie de multă răbdare, încredere și îngrijire constantă. Atât tratamentele speciale cât și obiceiurile noastre frecvente ne pot transforma părul într-unul strălucitor și foarte rezistent. Iată care sunt trucurile la care poți apela pentru a avea un păr lung și bogat:

1. Tunde-i vârfurile o dată la 6 săptămâni!

Vârfurile de păr se deteriorează cel mai repede, iar dacă nu scapi de ele, acestea vor împiedica creșterea părului. Mai mult decât atât, vârfurile despicate facilitează ruperea părului și într-un final deteriorarea totală a lui. Tocmai de aceea, specialiștii ne recomandă să tăiem 1-2 cm din vârfuri, cel puțin o dată la 6 săptămâni.

2. Folosește Tratamente Pentru Regenerare a Părului

Există mai multe variante de stimulare a creșterii părului, printre care putem enumera și tratamentele de regenerare a părului. Dacă vrei să ai un păr lăudat și apreciat pentru rezistența lui, folosește Tratamentul Moroccanoil, care reface și revitalizează părul deteriorat de agresiunile provocate de factorii externi.

12916_771__vyr_770moroccanoil-mini-trio-tratament-sampon-balsam

3. Masează-ți Scalpul Cu Uleiuri Speciale

Aceste uleiuri  au proprietatea de a oferi strălucirea, netezirea și hrănirea de care părul nostru are nevoie. Alege un ulei potrivit pentru părul tău, cu o concentrație ridicată și lasă-l să acționeze conform instrucțiunilor. În timp vei observa că părul tău devine mai rezistent, mai frumos și cu un aspect mai îngrijit.

_vyr_647KERASTASE-CHRONOLOGISTE-PARFUM-EN-HUILE-120-ml

Pentru mai multe sfaturi și trucuri te așteptăm cu mare drag la saloanele de infrumusetare El Studio, iar specialiștii noștri îți vor oferi atât servicii de cea mai înaltă calitate cât și recomandările de care ai nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *