Ce știm despre epilarea inghinală și care sunt sfaturile specialiștilor?

epilare totala

Epilarea face parte din ritualurile feminine de frumusețe și, în funcție de cât de repede revine părul nedorit, facem vizite periodice la salon. Cea mai dureroasă dintre toate tipurile de epilare este epilarea inghinală. Ce știm despre acest tip de epilat?

Ce știm despre epilarea inghinală totală sau braziliană?

Epilarea cu ceară este printre cele mai utilizate metode atât pentru a îndepărta părul nedorit, dar și pentru a-l diminua pe termen lung. Majoritatea femeilor aleg epilarea inghinala totală sau braziliană. Dacă nu ai încercat acest tip de epilare până acum, iată câteva dintre secretele din spatele acestei procedure.

În primul rând, atunci când vorbim despre epilare inghinala totală, trebuie să știm că este vorba despre îndepărtarea tuturor firelor de păr din zona intimă. Nu este o procedură neapărat lipsită de durere, dar rezultatele merită efoturile depuse.

Epilarea inghinală durează circa 30 minute și depinde atât de clientă, cât și de tehnicile folosite de către cosmeticiană. Aceasta poate aplică fâșii late pentru a îndepărta cât mai multe fire dintr-o singură manevră sau poate să lucreze pe porțiuni mici, din aproape în aproape. După ce terminăm vizita la salon, avem ceva de făcut? Bine-nțeles!

Ce trebuie să facem după epilarea inghinală?

În primul rând, imediat după epilare este bine să evităm expunerea prelungită la soare. Părul, deși este un impediment în cele mai multe situații, are un rol protector. Odată smuls, porii rămân deschiși și pielea ta este mult mai vulerabilă. Razele UV îți pot hiperpigmenta pielea sau chiar mai rău. Așteaptă câteva zile și nu vei avea probleme.

Tot la câteva zile după epilatul inghinal, poți folosi un exfoliant pentru a indeprta pielea moartă, dar și pentru a preveni creșterea firelor sub piele. Apelează la o exfoliere blândă și vei obține rezultate minunate.

Deși poate suna ciudat, după epilarea inghinală este bine să optezi pentru haine mai lărguțe pentru a evita iritarea pielii. Alege rochii vaporoase sau pantaloni lejeri și vei străluci.

Cele 9 saloane El Studio ți-au pregătit cele mai bune tehnici de epilare atât braziliană, cât și pentru celelalte părți ale corpului. Pentru a te bucura de experiență El Studio, vezi aici mai multe detalii și fă-ți o programare acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *