Află care sunt beneficiile unui tratament facial premium

Pe măsură ce trec anii, aspectul pielii se modifică. Însă, acesta nu trebuie să fie un motiv de îngrijorare, deoarece astăzi există o mulțime de tratamente faciale ce oferă numeroase beneficii și pot estompa sau întârzia efectele trecerii timpului.

Un tratament facial poate fi realizat în clinicile dermatologice sau în cele mai bune saloane de înfrumusețare. Astfel, alege El Studio dacă îți dorești să întinerești aspectul pielii într-un mod foarte simplu și rapid.  

Avantajele pe care le oferă un tratament facial premium 

  • Curăță pielea în profunzime 

Pielea este expusă zilnic la foarte mulți poluanți prezenți în aer. Chiar dacă îți speli fața în fiecare zi, procesul simplu de curățare nu este suficient pentru a elimina toată murdăria de pe ten. Astfel, cu siguranță ai nevoie de un tratament facial premium care să te ajute să elimini impuritățile în profunzime.  

Tratamentele faciale sunt benefice, deoarece implică produse cu sare de mare, loțiuni cu extracte din plante și creme bogate în antioxidanți. Aceste ingrediente bogate reușesc să redea tenului luminozitatea și strălucirea necesară. În plus, aparatura din saloanele de înfrumusețare și experiența esteticienilor contează foarte mult în tot acest proces de înfrumusețare.  

  • Exfoliază 

Tratamentele faciale au multe beneficii pentru exfolierea și curățarea pielii. Procesul de exfoliere a pielii desfundă porii la un nivel mult mai profund decât o face curățarea clasică de acasă.  

Un tratament facial profesional elimină murdăria și permite produselor de îngrijire să pătrundă profund în piele. Fără un astfel de tratament premium, impuritățile se adună pe ten, iar acest lucru care conduce la apariția porilor dilatați.  

  • Reduce ridurile 

Un tratament facial începe cu un masaj delicat pe față. Acest proces de relaxare ameliorează tensiunea din ten, fapt ce îmbunătățește fluxul sanguin de la nivelul feței. Îmbunătățirea circulației stimulează producția de colagen, iar acest lucru netezește liniile fine și previne apariția ridurilor. 

Un tratament facial de top care reușește să estompeze ridurile fine într-un mod profesional și sigur se numește mezoterapie faciala. Acest tip de tratament oferă rezultate imediate. Acesta se poate aplica pe gât, față și decolteu.  

  • Ameliorează simptomele acneei 

Un tratament facial poate aduce beneficii persoanelor care suferă de acnee. Acesta stimulează întinerirea celulelor, menține hidratarea și oprește procesul de formare a acneei.  

Mai mult decât atât, un astfel de tratament poate estompa cicatricile cauzate de coșuri, însă pentru rezultate optime procesul trebuie repetat în fiecare lună.  

  • Îndepărtează punctele albe și negre 

Punctele albe și punctele negre înfundă porii. Tratamentele efectuate acasă pentru îndepărtarea acestora nu oferă cele mai bune rezultate, fapt pentru care trebuie să te orientezi către un tratament profesional. În plus, dacă încerci să scoți punctele albe și negre pe cont propriu, există un risc crescut să-ți înroșești pielea, să provoci iritații și să mărești porii, iar aceste lucruri nu sunt de dorit.  

Din aceste motive, un tratament facial premium trebuie să reprezinte soluția pentru tine, dacă te confrunți cu acest tip de problemă. În urma acestei proceduri realizate în salon te poți bucura de o piele curată, fără pete și fără puncte albe și negre, într-un mod foarte rapid și sigur.  

Prin urmare, dacă nu ai beneficiat până acum de un tratament facial profesional, a venit timpul să încerci această metodă de îngrijire a pielii. Cu siguranță rezultatele optime pe care le oferă tratamentele efectuate în saloanele El Studio te vor face să revii pentru alte ședințe.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *