Ce este mezoterapia faciala?

mezoterapie faciala

Odata cu inaintarea in varsta, fibrele de colagen si elastina devin tot mai slabe, ridurile si alte imprefectiuni incep sa apara iar nivelul de hidratare a pielii incepe sa se reduca si aspectul tenului se schimba. Una dintre cele mai recente si mai eficiente metode de intinerire si tonifiere a pielii, utilizata pentru rejuvenarea faciala, este mezoterapia faciala.

In domeniul tratamentelor faciale exista doua tipuri de proceduri de mezoterapie: clasica, cu ace, iar a doua procedura este mezoterapia fara ace, care utilizeaza impulsuri electrice special concepute pentru deschiderea porilor.

Mezoterapie faciala prin microneedling

Mezoterapia faciala prin microneedling, este un tratament modern, minim invaziv motiv pentru care nu exista riscuri si efecte secundare ca si in cazul interventiilor chirurgicale.

Procesul de mezoterapie prin microneedling, se realizeaza printr-o serie de injectari superficiale la nivelul stratului superior al pielii, permitand amestecului de substante active farmaceutice sau homeopate, (cocktailul frumusetii, vitamine, si alte ingrediente, aplicat de specialistul estitician, sa patrunda cu usurinta la nivelul inferior al dermei unde are loc interactiunea celulara.

Scopul mezoterapiei in tratamentul pielii este acela de a-i reda textura tanara si sanatoasa. Datorita acestui procedeu, pielea ta este hranita si reintinerita, stimuland producerea de colagen si intarind fibrele de elastina, doua substante responsabile cu fermitatea si aspectul general al pielii. Mezoterapia faciala tonifica pielea, reduce ridurile fine si elimina efectele radicalilor liberi, conducand la o piele luminoasa, cu fermitate, care straluceste de tinerete si vigoare.

Care sunt beneficiile procesului de mezoterapie faciala?

Mezoterapia are beneficii in eliminarea celulitei, are efecte antiimbatranire la nivelul pielii si efect de intinerire la nivelul zonelor expuse de-a lungul vietii la lumina solara, cum ar fi fata, mainile si decolteul. Iata câteva dintre cele mai populare beneficii ale mezoterapie:

  • estomparea ridurilor fine;
  • hidratarea tenului
  • efect de netezire imediata a pielii;
  • stimularea productiei de elastina si colagen, doua substante vitale pentru aspectul ferm si proaspat al tenului;
  • imbunatatirea texturii pielii
  • estomparea cicatricilor post acneice si a porilor
  • tratarea petelor de pigmentare.
  • tratarea tuturor semnelor care apar odata cu trecerea anilor: riduri, scaderea tonusului si elasticitatii, deshidratare sau hipotrofia vaselor de sange cutanate;
  • înlaturarea si prevenirea efectelor nocive determinate de expunerea la soare
  • rol in iluminarea tenului

De obicei acest tratament este combinat cu microdermaabraziune, care este realizata la inceputul tratamentului, tocmai pentru exfolierea celulelor epiteliale moarte si pregatirea pielii pentru patrunderea cocktailului de substante active.

Procedura de mezoterapie necesita mai multe sesiuni la interval de aproximativ 2 saptamani. Zonele care pot fi tratate sunt: fata, gatul, decolteul, mainile, iar efectele sunt vizibile de la prima sedinta, iar de la sedinta la sedinta, rezultatele sunt tot mai spectaculoase.

Daca ai nevoie de mai multe informatii despre mezoterapie pret sau locatiile El Studio unde realizam astfel de procedure, ne puteti contacta oricand la numerele de telefon disponibile pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *