7 idei de pedichiură pentru sezonul rece

7 idei de pedichiură pentru sezonul rece

Multe persoane renunță la pedichiură în sezonul rece, atunci când devine prea frig pentru sandale și nu se mai pot mândri cu unghiile frumoase în fiecare moment. Dar ar trebui să îți faci pedichiura pentru tine, să te simți bine având unghiile îngrijite și colorate.

Chiar dacă le vei putea expune mai rar, în interiorul locuinței, la sală sau alte activități, nu înseamnă că nu îți poți da frâu liber imaginației și să încerci diverse tipuri și modele de pedichiură care o să te ajute să te simți mai încrezătoare.

Iată câteva idei de pedichiură semipermanentă pe care trebuie să le încerci:

1.Pedichiură clasică roșie

Culoarea roșie la unghii nu se va demoda niciodată, aceasta conferă eleganță purtătoarei, în special când manichiura este asortată cu pedichiura. În această toamnă poți încerca un roșu mai închis pentru un look mai sobru sau un roșu-portocaliu dacă vrei o nuanță mai ieșită din comun.

2. Pedichiură în nuanța cafelei

Când vezi o ojă cafenie te gândești instant la frunzele de toamnă căzute și o ciocolată caldă lângă foc într-o cabană de munte. Alege o pedichiură semipermanentă în aceste nuanțe astfel încât să te relaxezi instant când te uiți la unghiile vopsite perfect.

3. Pedichiură în cea mai la modă culoare

Rozul auriu domină tendințele în această toamnă, fie că este vorba despre îmbrăcăminte, păr sau pedichiură. Îți propunem un roz auriu metalic pentru unghii strălucitoare. Dacă iarna sunt potrivite nuanțele metalice de argintiu sau auriu, toamna cere o nuanță mai caldă.

4. Pedichiură metalică bronz

Rămânem tot la culori metalice și îți sugerăm o pedichiură semipermanentă bronz. Aceasta culoare îți amintește instant de toamnă  când natura se colorează în nuanțe de bronz. Dacă vrei să îți reziste oja o perioadă mai lungă pe unghii sau nu ești mulțumită de forma unghiilor poți încerca și o pedichiură cu gel.

5. Pedichiură French

Dacă ești în căutarea unor modele pedichiură clasice, te poți baza mereu pe pedichiura semipermanentă French. Indiferent ce culoare alegi pentru unghii, vârful alba va conferi un aspect rafinat picioarelor tale.

6. Pedichiură semipermanentă în culoarea fructelor de pădure

De cele mai multe ori, inspirația vine din natură. Aplică același principiu și pentru pedichiură și alege o culoare inspirată de fructele de care te poți bucura doar toamna precum zmeura, murele sau afinele.

7. Pedichiura de culoare vinetelor

Care este mâncarea ta preferată toamna? Sigur apreciezi salata de vinete sau diverse preparate din această legumă foarte versatilă. Dacă vrei un look mai edgy încearcă o ojă de culoare vinetei, practic un mov închis, potrivit pentru persoanele cu un subton rece.

Profită de venirea sezonului rece și fă-ți o programare la un salon de pedichiură pentru a te bucura de câteva clipe de răsfăț. Alege o culoare inspirată de natură precum bronz, cafeniu sau mov pentru a fi în ton cu toamna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *