5 tendințe pentru manichiura de toamnă în 2021

Odată cu schimbarea sezonului, de ce să nu îți schimbi și manichiura? Este ocazia ta să te asortezi cu toate culorile plăcute de toamnă și să încerci noi modele în tendințe. Indiferent dacă preferi manichiura semipermanentă, manichiura cu gel sau cea obișnuită, avem o idee potrivită pentru tine.

În acest an se poartă atât culorile pământii (maro, crem, cărămiziu) care merg perfect cu hainele în nuanțe tomnatice, cât și cele care ies în evidență precum auriu sau mov pentru ocazii speciale la care vrei să fii vedeta.

Ți-am pregătit o serie de sugestii pe care trebuie să le încerci în această toamnă:

1.Manichiură în ton cu toamna

Dacă tot suntem înconjurați de tonuri pământii, atât în natură, cât și la îmbrăcămintea în trend, de ce să nu optezi și pentru o manichiură în aceleași nuanțe? Atât timp cât alegi o culoare care să se potrivească cu tonul pielii tale (culoare rece pentru ton rece, culoare caldă pentru ton cald), poți purta orice maro, crem sau cafeniu.

Poți alege o manichiură unde ai aceeași culoare pe toate unghiile sau, dacă te simți aventuroasă, alege o nuanță diferită pentru fiecare unghie, așa cum este exemplificat în poza de mai sus.

2. Manichiură mată cu imprimeu

Există mai multe tipuri de finish pentru o manichiură de toamnă, de la gloss, semi-gloss până la mată. Dacă unghiile strălucitoare sunt mai potrivite pentru o ocazie specială, cele mate sunt perfecte pentru zilele obișnuite.

Încearcă o manichiură în nuanțe de mov puternic mat, la care să adaugi și un element surpriză: un imprimeu cu frunze. Poți încerca să îți faci aceste modele manichiură toamnă acasă, dar dacă vrei să obții rezultatul dorit, apelează la specialiștii de la un salon.

3. Manichiură de toamnă aurie mată

Cea mai predominantă culoare în timpul toamnei este galbenul auriu al frunzelor căzute. Lasă-te inspirat de natură și alege o manichiură cu gel în nuanțe de auriu, dar nu clasicul auriu strălucitor, ci unul mat, care poate fi purtat fără probleme în orice zi.

4. Manichiură de toamnă în nuanțe de vișiniu

Altă culoare pe care o observi deseori toamna este roșul și vișiniul, nuanțe foarte potrivite și pentru o manichiură reușită. Dacă îți dorești o ojă care să reziste aproximativ o lună, programează-te pentru o manichiură semipermanentă la salonul preferat.

5. Manichiură de toamnă tematică

Poți alege o manichiură clasică sau poți opta pentru una care nu te va lăsa să treci neobservat. Dacă tot ne bucurăm de toamnă și evenimentele care au loc în această perioadă, de ce să nu încerci o manichiură care să integreze design-uri tomnatice. Poți cere specialiștilor de la salon să îți creeze un design cât mai unic cu care te vei mândri.

Acest nou sezon este ocazia perfectă să încerci o manichiură de toamnă! Poți încerca să îți faci o manichiură simplă acasă dar dacă vrei modele mai complicate, cu nuanțe care să reziste bine în timp, fă-ți o programare la salon de unghii și bucură-te de răsfăț!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *