6 uleiuri aromaterapie si rolul lor benefic in masajul de relaxare

Masajul de relaxare cu uleiuri esentiale este din ce in ce mai iubit de catre cei care adora sesiunile de relaxare profunda. Uleiurile esentiale se aplica pe corp impreuna cu gelul de masaj si pot fi puse, de asemenea, si in difuzoare speciale de aromaterapie. In acest fel, organismul clientului beneficiaza atat de contactul direct cu o gama complexa de uleiuri esentiale, cat si de proprietatile vindecatoare obtinute prin inhalarea acestora. 

Exista zeci de uleiuri esentiale care pot avea o serie de beneficii asupra corpului. In acest ghid le gasesti pe cele mai populare, care sunt folosite adesea in sesiunile de masaj de relaxare Bucuresti.  

Top 6 uleiuri aromaterapie  

Iata care este lista de uleiuri aromaterapie de care poti beneficia, atunci cand mergi intr-un salon infrumusetare pentru un masaj de nota 10.  

  • Tamaie 

Acest ulei este adesea folosit pentru relaxare. Acesta se combina bine cu lavanda si are proprietati antiinflamatorii si antidepresive. Astfel, daca stresul si anxietatea sunt cele mai mari probleme ale organismului, atunci uleiul esential de tamaie reprezinta solutia.  

  • Lavanda 

Lavanda este unul dintre cele mai populare uleiuri esentiale, ce induce o atmosfera linistitoare. Lavanda este, de asemenea, eficienta pentru ameliorarea durerilor, imbunatatirea somnului si cresterea rezistentei si a nivelului de energie. 

  • Coriandru 

Acest ulei cu un parfum placut poate ajuta la mentinerea sanatatii sistemului digestiv si a celui circulator. Asadar, este ideal pentru a-l folosi in masajele de relaxare viitoare.  

  • Menta 

Uleiul esential de menta este cunoscut pentru faptul ca este revigorant si excelent pentru desfundarea sinusurilor. Altfel spus, acesta poate ajuta la combaterea racelilor si a senzatiei de nas infundat, ceea ce este extraordinar, avand in vedere ca este un remediu natural. De asemenea, poate contribui la ameliorarea durerilor de cap, la reducerea inflamatiei musculare si la calmarea durerilor articulare. 

  • Busuioc 

Busuiocul este atat revigorant, cat si energizant. Acesta este considerat a fi anti-viral si anti-bacterian. Atunci cand este folosit la masaj, uleiul esential de busuioc poate ajuta la calmarea durerilor musculare, la reducerea simptomelor de reumatism si la reducerea oboselii. 

  • Lemongrass 

Uleiul esential de lemongrass are o aroma placuta si este benefic pentru ameliorarea durerilor musculare. 

Asadar, gama de uleiuri aromaterapie este una vasta, cu numeroase beneficii asupra corpului si mintii. In cazul in care te tenteaza o astfel de experienta, nu te ingrijora cu privire la siguranta procedurii. Inainte de a se aplica uleiurile esentiale pe corp, se face un test, pentru a verifica sensibilitatea pielii. In plus, gama de produse folosita este una de calitate superioara, asa ca mergi fara griji la El Studio pentru un astfel de serviciu de 5 stele.  

In concluzie, un masaj de relaxare cu uleiuri aromaterapie este tot ceea ce iti trebuie in momentele in care simti ca oboseala, stresul si durerile te cuprind. Suna si programeaza-te in salon, pentru a te bucura de un corp energizat si gata de orice provocare.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *