Cele mai bune 5 șampoane pentru părul blond

Ești blondă? Înseamnă că ai ales să porți una dintre cele mai pretențioase culori de păr ce necesită îngrijire riguroasă și produse specifice pentru a-ți păstra nuanța și strălucirea. Fie că ai obținut părul blond prin decolorare sau vopsire, îngrijirea adecvată este esențială pentru a preveni tonurile nedorite și decolorarea. În acest articol, specialiștii El Studio îți dezvăluie cele mai bune 5 șampoane pentru părul blond, ele te vor ajuta să te bucuri de o nuanță vibrantă pe toată perioada anului.

Top 5 șampoane de neratat dacă ai ales să îți vopsești părul blond

Șampon Tratament Profesional Montibello Colour Correction Stop Yellow:

Montibello Colour Correction Stop Yellow este un șampon tratament profesional ce conține pigmenți violet, ideali pentru neutralizarea tonurilor galbene nedorite pe părul blond vopsit sau decolorat. Formula sa vegană conține pigmenți violet și albaștri, care acționează instantaneu pentru neutralizarea reflexelor nedorite de galben sau portocaliu. În plus, acest șampon este fără sulfați, parabeni și silicon, asigurând o îngrijire delicată.

Balsam Nuanțator Elgon cu Pigment de Culoare:

Acest balsam nuanțator de la Elgon oferă o hidratare intensă și depune pigmenți de culoare într-un singur pas. Cu o formulă fără amoniac, el este ideal pentru întreținerea culorii la domiciliu. Pigmentarea sa eficientă ajută la menținerea nuanței vibrante a părului blond, fără a afecta structura acestuia. De asemenea, poate fi amestecat cu alte nuanțe pentru a crea culori noi sau poate fi combinat cu vopseaua semi-permanentă pentru o durabilitate ridicată a culorii.

Șampon Wella Invigo Color Recharge Cool Blond:

Acest șampon violet de la Wella Professionals este ideal pentru părul blond natural, vopsit sau decolorat. Formula sa previne oxidarea culorii și apariția nuanțelor nedorite, lăsând părul moale și plăcut la atingere. Cu pigmenți de culoare și un parfum floral irezistibil, acest șampon ajută la menținerea culorii și strălucirii.

Șampon SP Silver Blonde:

Șamponul SP Silver Blonde conține tehnologia 3D Protect, oferind o curățare delicată pentru părul. Pigmentul albastru din formula sa ajută la reîmprospătarea tonului rece al părului blond sau grizonat. Complexul Active Moisture îi conferă hidratare și îngrijire firului de păr, menținându-l sănătos și strălucitor.

Șampon Moroccanoil Blonde Perfecting Purple:

El conține tehnologia ArganID™ care neutralizează tonurile de galben și portocaliu și menține în același timp strălucirea părului. Cu o formulă fără sulfați, acest șampon oferă o îngrijire blândă și eficientă pentru părul decolorat sau alb/grizonat.

Acum că știi ce produse să folosești, nu poți decât să te bucuri de o nuanță mereu vibrantă și strălucitoare. Părul tău blond va fi în cea mai bună formă, iar tu mereu pregătită să previi tonurile nedorite. Indiferent dacă părul tău este vopsit sau natural, aceste produse promit o podoabă capilară de revistă. Enjoy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *