3 ingrediente naturale pentru un păr sănătos

Multe dintre produsele de îngrijire pentru păr abundă în ingrediente mai puțin prietenoase. Folosite în exces, acestea în timp usucă firul și irită scalpul. Nu îți face griji, din fericire există și produse profesionale de îngrijire, cu ingrediente naturale, care aduc un aport extrem de important în sănătatea părului nostru, indiferent de nevoile acestuia: este mai uscat, are nevoie de strălucire, este degradat sau prezintă măreață.

 De ce să optezi pentru ingrediente naturale în produsele tale de îngrijire? Deoarece acestea conțin vitamine care hidratează din belșug. Iată un top al acestora propus de către specialiștii El Studio Style:

Uleiul de cocos

 Uleiul de cocos este hidrofobic, ceea ce înseamnă că respinge apa, dar reține umiditatea în firul de păr. Acesta pătrunde adânc în cuticulă, protejând-o de deteriorarea cauzată de către alternarea dintre uscat și umed. Umed?! Da, ai auzit bine! Atunci când părul se spală foarte des, acesta își pierde din strălucire.

Uleiul de avocado

Uleiul de avocado este un emolient natural ale căror beneficii sunt recunoscute de multă vreme. El netezește părul, îl hidratează din plin și îl protejează de efectele nocive ale aparatelor de styling. Bogat în acizi grași, acesta repară cuticula, hidratează și previne deteriorarea ulterioară. Totodată acesta protejează părul de factorii poluanți care ne înconjoară, grație antioxidanților din componența sa.

Uleiul de argan

Celebrul ulei de argan este bogat în substanțe care pătrund firul de păr și scad semnificativ nivelul de uscare al acestuia. Bogat în vitamina E, acid oleic și acid linoleic el oferă o strălucire de diamant, fiind un aliat de nădejde mai ales pentru părul vopsit si decolorat.

In saloanele El Studio Style găsești o serie de tratamente pentru păr, dar cel mai nou membru în familia de „ajutoare” profesionale pentru îngrijirea părului face parte din noua gamă Wella Elements. Cu o formulă mai performantă bazată pe 99% ingrediente de origine naturală, aceste produse nu conțin siliconi, sulfați sau ingrediente derivate din animale. În plus, au un ambalaj mult mai responsabil cu mediul înconjurător.

Creată pentru toate tipurile de păr, poți lua cu tine acasă direct din salon sau de pe https://shop.el-studio.ro gama completă Wella Elements formată din:

– Șamponul reparator ce curăță delicat părul, fără să îl priveze de hidratare;

– Balsamul reparator care reînnoiește strălucirea si oferă manevrabilitate părului;

 – Masca reparatoare pentru netezire și strălucire instantă;

 -Spray-ul reparator leave-in care relaxează părul și îl protejează de stresul zilnic indus de produsele nepotrivite de îngrijire sau de ustensilele de styling;

– Șamponul calmant, care curăță delicat părul și scalpul iritat;

 – Serul calmant cu glicerină vegetală, care hrănește și îngrijește blând scalpul uscat;

 – Tratamentul regenerator pre-șamponare, curăță sebumul în exces și reechilibrează scalpul.

Un păr care arată și se simte mai bine? Îl poți avea și tu! Profită chiar acum de Ritualul Wella Elements din saloanele El Studio Style, este vorba despre un ritual pentru scalpul gras, uscat și sensibil la prețul de 69 lei. In acest serviciu beneficiezi de spălat + mască sau conditioner  și  tratament. Totodată ai și un discount de -20%  la produsele de îngrijire Wella Elements până la finalul lunii iulie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *