Trucuri vechi de beauty care funcționează și astăzi

Îți dorești și tu  să afli cele mai eficiente trucuri de beauty pentru un ten curat și strălucitor? Ei bine, astăzi, specialiștii El Studio îți vor prezenta cele mai cunoscute trucuri de frumusețe pe care trebuie să le folosești și tu în 2020.

Multe dintre noi alegem să rămânem fidele unor trucuri vechi de beauty, datorită rezultatelor rapide de care dau dovadă de fiecare dată. Cu siguranță ai încercat măcar o dată unul din trucurile bunicilor, care promitea un ten catifelat și sănătos.

Și pe bună dreptate, căci acele trucuri de frumusețe întotdeauna au funcționat. Așa că astăzi o să vorbim despre trucuri vechi de beauty, pe care personalități precum, Cleopatra sau Audrey Hepburn le foloseau pentru a se menține mereu frumoase.

Află care sunt cele mai vechi trucuri de frumusețe, dar pe care trebuie să le folosești și în prezent!

Oțet de mere

Datorită vitaminelor și mineralelor bogate, oțetul de mere este o soluție excelentă pentru ten și păr. Dacă îți dorești un păr mai strălucitor decât de obicei, alege să folosești oțetul de mere. Iar pentru o piele tonifiată apelează din nou la oțetul de mere, diluat cu apă.

Bicarbonat de sodiu

Unul dintre cele mai bune exfoliante naturale este bicarbonatul de sodiu, pe care cu siguranță îl găsești în casă. Însă, ceea ce nu știi despre el e că bicarbonatul e un bun remediu pentru afecțiunile tenului acneic. Iar amestecat cu iaurt sau ulei de măsline e remediul perfect pentru tenul cu probleme.

Miere

Cu siguranță ai apelat măcar o data la miere pentru efectele miraculoase pe care le are. Iar pentru tenul acneic, mierea e ingredientul care, prin proprietățile sale, va duce la vindecarea mai rapidă a cicatricilor. În acelasi, timp contribuie la calmarea pielii, protejând-o de factorii externi.

Lapte

Dacă încă nu ai găsit un gel de curătare pentru pielea sensibilă, îți recomandăm unul dintre cele mai eficiente ingredient, laptele. Îți catifelează pielea, și poate fi și un bun demachiant.

Aloe Vera

Cu siguranță atunci când te gândești la trucuri de frumusețe, ai în vedere și aloe vera. Iar asta pentru că e o planta care conține uleiuri esențiale, pline de vitamine și antioxidanți, care ajută la refacerea pielii în cazul unor răni. Așa că dacă îți dorești să folosești ingredient naturale, alege să folosești aloe vera pentru ca tu să te bucuri de o piele catifelată și, mai ales, sănătoasă.

Bucură-te de momente cu tine doar la El Studio!

Și nu uita, oricât de norocoasă ai fi pentru că ai un ten curat, acesta are nevoie zilnică de îngrijire din partea ta! Iar dacă îi oferi atenția de care are nevoie, atunci, cu siguranță, tenul tău va fi unul fericit. Fie că alegi trucuri de beauty naturale sau serviciile specialiștilor și serviciile unui salon de specialitate, trebuie să îți creezi o rutină din îngrijirea tenului tău.

Iar pentru că la El Studio ne bucurăm că avem alături specialiști dedicați, apelează cu încredere la sfaturile unor profesioniști. Programează-te pentru momente de răsfăț în locul preferat al doamnelor, iar tenul tău îți va mulțumi. Specialiștii El Studio îți vor oferi consultanță în funcție de tenul pe care îl ai și de nevoile pe care acesta le are! Ne vedem la salon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *