Trucuri de beauty care nu te costă nimic

E adevărat că ne dorim să ne păstrăm tenul mereu tânăr și părul mereu strălucitor, însă toate lucrurile astea au nevoie de atenția ta. Iar ceea ce nu știai e că în unele momente ajungi să te sabotezi singură, doar pentru că nu respecți simple și eficiente. Atunci când mai iau o pauză de la înfrumusețat, specialiștii El Studio vin în ajutorul tău cu trucuri de beauty, prin care vei reuși să te menții mereu frumoasă și pregătită de noi provocări.

Citește articolul, urmează sfaturile și fă-ți o programare pentru câteva ore de răsfăț!

Iată trucuri de frumusețe care nu te costă nimic, dar care vor contribui pentru o versiune mai bună a ta!

Somn, somn și iar somn

Cu siguranță somnul ocupă un rol important în menținerea tinereții. Știai că atunci când dormi prea puțin ridurile devin mai pronunțate, iar tenul devine uscat? Acordă atenție sporită somnului și bucură-te de o piele sănătoasă.

Înmoaie lapte într-un prosop

Și pe tine te deranjează petele roșii? Urmează următorul truc și vei vedea rezultate doar în câteva minute. Înmoaie un prosop în lapte cald și așază-l pe față pentru 10 minute. Laptele, prin beneficiile sale, relaxează pielea stresată și uscată.

Folosește zilnic creme hidratante

Dacă există zone ale corpului care sunt neglijate, dar care arată cel mai bine trecerea timpului, atunci acelea sunt mâinile și gâtul. Trucul de a-ți menține aceste zone mereu strălucitoare sunt foarte simple, iar una din soluții este crema hidratantă. Aplică, cel puțin de două ori pe zi, creme hidratante, dimineața și seara.

Află aici și alte trucuri de beauty pe care cu siguranță ai nevoie să le știi!

Citește eticheta șamponului

În sfârșit ești mulțumită de culoarea părului tău și îți dorești să menții culoarea cât mai mult timp? Ei bine, unul din simplele trucuri de îngrijire e să citești ambalajul și să te asiguri că sulfat de sodiu nu se află pe lista de ingrediente, pentru că acesta duce la dizolvarea mult mai rapidă a culorii părului.

Elimină zahărul din alimentație

Dacă te confrunți cu probleme ale tenului, acnee sau pete roșii, și ai încercat toate trucurile de frumusețe pe care le știai deja, atunci e timpul să îți schimbi alimentația. Iar în primul rând, ar trebui să elimini zahărul din alimentația ta. Deși considerat unul dintre cele mai bune trucuri de beauty, zahărul distruge fibrele de colagen din piele, iar acest aspect duce la îmbătrânirea tenului. Așa că, alege, în schimb multe fructe!

 

Așa că, acestea sunt doar câteva dintre cele mai bune trucuri de îngrijire pe care trebuie să le respecți pentru a te păstra mereu tânără și plină de energie. Specialiștii El Studio te așteaptă, ca de fiecare dată, în salon să îți ofere cele mai bune sfaturi și să te relaxezi după o zi încărcată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *