Coafuri de nuntă – vezi tendințele în 2019

idee coafura de nunta

Coafurile de nuntă reprezintă cea mai complexă etapă în definirea unui look ca la carte atunci când ești invitată la un astfel de eveniment. Părul tău trebuie să îmbine armonios legătura dintre personalitatea ta, ținuta ta, machiajul pe care îl porți, dar mai ales acesta trebuie să reziste celor mai grele provocări. Iată care sunt recomandările noastre în materie de coafuri de nuntă pentru anul 2019.

Coafuri de nuntă pentru părul desfăcut

Cea mai la îndemână variantă pe care o avem atunci când suntem invitați la o nuntă este aceea de a apela la clasicele bucle. Acestea pot fi de mai multe feluri, însă tendințele anului 2019 surprind două stiluri inedite pentru a crea onduleurile perfecte. Buclele bine definite își au originile în anii 30, însă, cel mai probabil, nu se vor demoda niciodată. Elegante, dar și îndrăznețe în același timp, ele completează perfect o gamă variată de stiluri și rezistă cu brio unui eveniment plin de voie bună.

În strânsă concurență cu acestea se află ondulerile lejere, suprtanumite și “beach waves“. Acest tip de coafură pentru nuntă se realizează destul de ușor, dar mai ales într-un timp scurt. Aceste onduleri rezistă atât în ziua evenimentului, dar și după. Este o alegere inspirată, la modă, iar cu accesoriile potrivite, vei întoarce toate privirile!

Cocuri de nuntă

Coafura ideală de nuntă este cel mai adesea un simplu coc pe care stiliști îl transformă în funcție de preferințele clientului. Aici putem vorbi de mai multe tipuri de cocuri: cocuri joase, cocuri împletite etc. Cocurile joase au adesea un aspect ușor messy, cu șuvițe pierdute ce oferă părului un aspect chic și relaxat, în timp ce cocurile împletite sunt mai puțin complexe, putând fi o variantă chiar și pentru look-ul tău de zi cu zi.

Coafurile de nuntă sunt foarte importante dacă ne dorim un look complet! Lasă-te pe mână unei echipe de profesioniști și întoarce toate privirile atunci când îți faci apariția. Dacă ești în căutarea unui salon de frumusețe în București, salonul El Studio îți pune la dispoziție o gamă variată de servicii în materie de coafuri de ocazie, dar și manichiură, cosmetică etc. Alege unul dintre cele 9 saloane și fii în tendințele anului 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *