Balayage, Flamboyage, Ombre sau Sombre? Află care este diferența.

Balayage, Flamboyage, Ombre, Sombre … cu siguranță ai întâlnit de multe ori stilurile, însă nu ai reușit niciodată să faci diferența între ele. Iată care sunt caracteristicile fiecărei tehnici și ce ar fi mai potrivit pentru părul tău.

Balayage

balayage

Balayage-ul este o tehnică de vopsire liberă, care creează un frumos efect gradual. Este ideal pentru clienții care doresc un aspect natural cu un anumit contrast în păr. Aplicat pe părul de lungime medie, lung sau foarte lung, vopsitul balayage conferă părului un look aparte și este ușor de întreținut.

Flamboyage

flamboyage

Flamboyage este o tehnică nouă de vopsire creată de renumitul hairstylist international Angelo Seminara, care a revoluționat tehnica de șuvițare. O combinație între ombre și balayage, flamboyage-ul are calitatea de a oferi un look natural și matur, fiind o alegere potrivită pentru orice femeie. Vopsirea de acest timp constă în crearea unor accente de lumină și umbră, rezultatul fiind un păr strălucitor și spectaculos.

Ombre

ombre

Ombre este un trend care creează o tranziție de la o culoare mai închisă, de obicei cea naturală, la o culoare mai deschisă. Cel mai adesea, stilul ombre se aplica pe un păr șanten deschis, care devine blong pe lungime și se termină cu cea mai deschisă nunață la vârfuri. Stilul ombre îți oferă un look modern, însă are un aspect mai puțin natural decât balayage sau sombre, unde tranziția de la închis la deschis este mai fină.

Sombre

sombre

Sombre este o versiune mai discretă a tehnicii ombre, linia de tranziție între cele două culori nefiind la fel de dreaptă și de bruscă. Stilul Sombre se potrivește perfect cu toate variațiile de texturi ale părului. Este un stil la modă, pe care îl întâlnim des la cele mai cunoscute vedete.

Te-ai hotărât acum ce stil vrei să alegi pentru părul tău? Te așteptăm cu drag la El Studio, în orice salon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *