Vino să te răsfeți în cel mai nou salon: El Studio Crângași!

 În timp ce pandemia închide tot mai multe uși și spulberă multe visuri și proiecte, există oameni care își continuă drumul și fac lucruri frumoase. El Studio este unul dintre exemple.

În plină pandemie, cei de la El Studio nu își pierd din curaj și elan, ba dimpotrivă, își continuă planurile pe termen lung. Nimic nu le stă în cale astfel că, iubitoarele de frumos, de eleganță, de răsfăț și inspirație trebuie să știe că echipa El Studio deschide la începutul lui noiembrie cel de-al 11-lea salon din București: EL Studio Crângași!

Noul salon este situat într-una dintre cele mai vechi zone din Bucureşti, zonă populată în prezent de un public tânăr și foarte dinamic. Fiind o zonă în continuă dezvoltare și modernizare era nevoie de prezența unui salon chic, care să ofere servicii locuitorilor din zonele Crângași, Turda, Ciurel, dar și celor din zona Giulești!

Inițial, în 2005, când am deschis primul salon, ne adresam doar domnilor. A fost de fapt primul concept Barber Shop în zona Floreasca unde, chiar și doamnele ne solicitau servicii. Pornind de la acest aspect, am hotărât să oferim servicii și pentru sexul feminin”, ne spune Cristian Cosat, General Manager El Studio.

Deschiderea unui nou salon de înfrumusețare, unde starea de bine și răsfățul sunt la ele acasă, reprezintă rezultatul muncii și pasiunii depuse de echipa El Studio pe parcursul întregului an. Ca și până acum, în toate saloanele, dar și în noul salon El Studio Crângași, fie că ești client vechi, fie că ești unul nou, vei fi întâmpinat de o echipă de profesioniști care folosesc cele mai noi și inovatoare tehnici din industria frumuseții. Te vei bucura de tratamente cu aceleași produse de calitate cu care ești obișnuită, iar echipa El Studio își va continua misiunea cu care a pornit la drum încă de la început: să aducă zâmbetul pe buzele clientilor!

De altfel, echipa El Studio are și alte planuri: „În viitor, ne dorim să ne extindem în București astfel incat reteaua de saloane El Studio sa acopere toate zonele rezidentiale, urmata de o expansiune la nivel national! Pentru București, intenționăm să deschidem anual câte un salon în zonele centrale, să ne formăm și să ne creștem propria echipă. Ne dorim să avem alături oameni deschiși, pasionați de munca lor, care să fie dispuși să învețe tehnicile și metodele noastre de lucru. O echipă puternică este cheia spre succes, iar noi asta ne dorim!”, adaugă Cristian Cosat.

În plus, pentru a veni în întâmpinarea clienţilor, salonul este deschis chiar și duminica. Te vei putea bucura de servicii premium, în deplină siguranță. La El Studio, regulile sanitare sunt stricte, pentru ca toți clienții sa fie în siguranță și să se simtă cu adevărat bine. Pentru că, El Studio este înainte de toate, un loc în care să uiți de griji, să te relaxezi, să-ți recapeți încrederea în tine și să te simți bine în pielea ta.

Așadar, nu uita: din noiembrie te așteptăm pe Calea Crângași nr. 16! Vino să beneficiezi de serviciile noastre de răsfăț, la El Studio Crângași –  021 326 8340, www.el-studio.ro !

Pentru mai multe detalii, dar și pentru a descoperi gama de produse profesionale la prețuri speciale, accesează shop.el-studio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *